viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Chilen kukkaista mausteisuutta mehevälle possulle

45 / 2016 Antti Rinta-Huumo

Valkoviini Rapel

Possunposki viimeistellään aromikkaalla kuorrutteella

Suosittelisin tämän viinin seuraan mehevää possunposkiannosta.

Poista possunposkista ylimääräiset kalvot. Laita posket uunivuokaan, lisää muutama murskattu valkosipuli, lohkottua sipulia, palsternakkaa, paloiteltua porkkanaa, muutama laakerinlehti ja maustepippuri, mustapippuria ja reilusti suolaa. Lorauta lihoille vaikkapa makeaa madeiraa ja lisää vettä kunnes lihat juuri ja juuri peittyvät.

Nosta vuoka 100 asteiseen uuniin ja anna hautua yön yli. Jäähdytä liemessä.

Revi ja sekoita erilaisia salaatteja tai osta valmis salaattisekoitus. Halkaise joukkoon reilusti kirsikkatomaatteja. Ripottele salaatille hieman öljyä, purista joukkoon sitruunanmehua sekä mausta suolalla ja pippurilla.

Hanki kaupasta siemenistä tehty salaattisekoitus. Paahda niitä hetkinen kuivalla pannulla. Anna jäähtyä ja hienonna niitä hieman veitsellä. Hienonna myös vähäsen korianteria. Sekoita siemenhakkelus, korianteri ja raasta joukkoon myös parmesania.

Lämmitä possunposket liemessä tai nopeasti uunissa. Pyörittele lämmenneet posket siemen-korianteri-parmesan -seoksessa.

Nosta lautaselle reilusti salaattia, asettele possunposket päälle ja viimeistele majoneesilla, jota olet notkistanut hieman appelsiinimehulla ja maustanut sitruunamehulla.

Nauti Adoben Gewürztraminerin kera!

Edellisen viikon viinivinkki

Cabernet -viiniä yli kilometrin korkeudesta

Altaland Cabernet Sauvignon 2015

Punaviini Salta
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä