viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Pitaleivät

22.03.2018 Arto Rastas + Kuva Sami Repo + Tyyli Janic Leino

1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. 2. Lisää kumina ja öljy. 3. Sekoita suola jauhoihin ja lisää nesteeseen. Alusta tasaiseksi taikinaksi ja anna kohota puoli tuntia. 4. Leivo taikina pyöreiksi leiviksi ja paista 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia. Vinkki: Täytä pitaleivät ylikypsällä lampaalla ja kaalitsatsikilla.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

8 kpl

maidoton, munaton

20 min + 30 min kohotukseen

*

25 g hiiva

1/2 l vettä

1 rkl kuminaa

1 rkl öljyä

12 dl jauhoja

1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
2. Lisää kumina ja öljy.
3. Sekoita suola jauhoihin ja lisää nesteeseen. Alusta tasaiseksi taikinaksi ja anna kohota puoli tuntia.
4. Leivo taikina pyöreiksi leiviksi ja paista 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia.

Vinkki: Täytä pitaleivät ylikypsällä lampaalla ja kaalitsatsikilla.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä