viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Pitaleivät

22.03.2018 Arto Rastas + Kuva Sami Repo + Tyyli Janic Leino

1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. 2. Lisää kumina ja öljy. 3. Sekoita suola jauhoihin ja lisää nesteeseen. Alusta tasaiseksi taikinaksi ja anna kohota puoli tuntia. 4. Leivo taikina pyöreiksi leiviksi ja paista 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia. Vinkki: Täytä pitaleivät ylikypsällä lampaalla ja kaalitsatsikilla.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

8 kpl

maidoton, munaton

20 min + 30 min kohotukseen

*

25 g hiiva

1/2 l vettä

1 rkl kuminaa

1 rkl öljyä

12 dl jauhoja

1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
2. Lisää kumina ja öljy.
3. Sekoita suola jauhoihin ja lisää nesteeseen. Alusta tasaiseksi taikinaksi ja anna kohota puoli tuntia.
4. Leivo taikina pyöreiksi leiviksi ja paista 250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia.

Vinkki: Täytä pitaleivät ylikypsällä lampaalla ja kaalitsatsikilla.

Vastaavia reseptejä

Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Parsaleipä

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka

Lue lisää

Pikkujoulujen parhaat: reseptit, viinit & cocktailit

12.11.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Kysyimme guruilta: ravintola elämyksenä

31.10.2024 Teksti Heidi Kleemola Kuvat Santeri Stenvall ja Kreetta Järvenpää

Alkon tilausvalikoima: isänpäiväviinit

29.10.2024 Viinilehden toimitus + kuva Laura Riihelä

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä