Kuohuviinihyytelö

Resepti
Kuohuviinihyytelö

Kuohuviini on nyt syötävän hyvää. Hyydytä kuohuviini laseihin ja nauti kesämarjojen kanssa jälkiruoaksi tai pakkaa mukaan piknikille.

Ainekset

5 annosta
gluteeniton, maidoton, munaton
10 min + 4 h hyytymiseen
*
4 liivatelehteä
vettä
1 dl kiehuvaa vettä
2–3 rkl sokeria
3 dl kuohuviiniä
marjoja (vadelmia, mustikoita, mansikoita)
(kermavaahtoa)

Valmistusohje

1. Laita liivatelehdet pehmenemään runsaaseen kylmään veteen viideksi minuutiksi.
2. Sekoita sokeri kiehautettuun kuumaan veteen.
3. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liuota liivatelehdet kiehuvan kuumaan sokeriveteen.
4. Sekoita kuohuviini ja liivateseos huolellisesti keskenään.
5. Laita muutamia marjoja viiteen lasiin ja kaada kuohuviiniliemi päälle. Anna hyytyä jääkaapissa 4-5 tuntia tai yön yli.
6. Koristele hyytelöt marjoilla ja tarjoa halutessasi kermavaahdon kanssa.

Kuvassa: Riedelin jalattomat, värilliset Happy O -viinilasit. Tiedustelut: Decanter Oy.

Viinisuositus:

Nauti saman kuohuviinin kanssa, jota käytit hyytelöihin.

Mainos, sisältö jatkuu alla

  • Kommentoi juttua: Kuohuviinihyytelö

    Kommentoi

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Nostot

84,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 84,90 €. Vuosikerta sisältää 9 lehteä ja lisäetuna 2 erikoisteemanumeroa sekä Viinistä viiniin -vuosikirjan. Lisäetujen arvo on yhteensä 45,70 €.

Tilaa tästä