viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Yleinen

Granaattiomenavinaigrette

12.06.2017 Reima Mäenpää + Jari Lönnberg

Tässä erinomainen kastike maustamaan grillikasviksia. Käytä marinointiin ja voitele kasviksia vinaigretella myös grillauksen aikana.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

Noin 2 dl

5 min + 15 min maustumiseen

*

1 dl oliiviöljyä

2 rkl omenaviinietikkaa

2 rkl granaattiomenasiirappia (suurista ruoka- ja itämaisista kaupoista)

1 rkl hunajaa

1/2 dl (10 g) timjamia hienonnettuna

reilu 1 dl (20 g) lehtipersiljaa hienonnettuna

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

suolaa

mustapippuria

Valmistusohje

1. Valmista vinaigrette sekoittamalla oliiviöljyyn kaikki ainekset. Anna maustua. Käytä vinaigrettea erilaisten grilliruokien kastikkeena ja maustamiseen.

Vinkki: Käytä granaattiomenavinaigrettea grillikasvisten voiteluun myös grillaamisen aikana. Kastike säilyy jääkaapissa muutaman päivän.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä