Ainekset
600 g naudan sisäfileetä
n. 12 pientä keitettyä kiinteää perunaa
2 dl vihreitä tuoreita papuja
2 dl valkoisia tuoreita papuja
2 kaltattua tomaattia
2 silputtua salottisipulia
1 dl kaprista
1 dl oliiviöljyä
1 dl silputtua persiljaa
1 dl silputtua ruohosipulia
mustapippuria
suolaa
Valmistusohje
Poista lihasta kalvot ja jänteet. Leikkaa liha pieniksi pihveiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja ruskista pannulla kevyesti. Viipaloi perunat, kuori pavut ja kuutioi tomaatin lihat. Kuullota sipulit oliiviöljyssä ja lisää loput ainekset joukkoon. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Kypsennä pihvit 200-asteisessa uunissa n. 10 – 15 min. mediumiksi. Nosta höystö lautaselle ja aseta pihvi höystön päälle.