Sisäfileenoisetit ja papu-kaprishöystöä

Poista lihasta kalvot ja jänteet. Leikkaa liha pieniksi pihveiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja ruskista pannulla kevyesti. Viipaloi perunat, kuori pavut ja kuutioi tomaatin lihat. Kuullota sipulit oliiviöljyssä ja lisää loput ainekset joukkoon. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Kypsennä pihvit 200-asteisessa uunissa n. 10 – 15 min. mediumiksi. Nosta höystö lautaselle ja aseta pihvi höystön päälle.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

600 g naudan sisäfileetä

n. 12 pientä keitettyä kiinteää perunaa

2 dl vihreitä tuoreita papuja

2 dl valkoisia tuoreita papuja

2 kaltattua tomaattia

2 silputtua salottisipulia

1 dl kaprista

1 dl oliiviöljyä

1 dl silputtua persiljaa

1 dl silputtua ruohosipulia

mustapippuria

suolaa

Valmistusohje

Poista lihasta kalvot ja jänteet. Leikkaa liha pieniksi pihveiksi. Mausta suolalla, pippurilla ja ruskista pannulla kevyesti. Viipaloi perunat, kuori pavut ja kuutioi tomaatin lihat. Kuullota sipulit oliiviöljyssä ja lisää loput ainekset joukkoon. Mausta pippurilla ja tarkista suola. Kypsennä pihvit 200-asteisessa uunissa n. 10 – 15 min. mediumiksi. Nosta höystö lautaselle ja aseta pihvi höystön päälle.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla