Ainekset
600 g naudan sisäfileetä
3 kpl punaista paprikaa
1 dl oliiviöljyä
0,5 dl silputtua ruohosipulia
mustapippuria myllystä
suolaa
Valmistusohje
Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa paprikat ohuiksi suikaleiksi pitkittäin. Pyörittele palat öljyssä ja levitä ne uunivuokaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Paahda paprikasuikaleet pehmeiksi 200-asteisessa uunissa. Poista naudanfileestä kalvot ja ylimääräiset rasvat. Leikkaa liha 3 cm:n kuutioiksi. Mausta ne pippurilla ja suolalla. Anna lihan lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen paistamista.
Paista lihat pannulla oliiviöljyssä joka puolelta nopeasti, mutta jätä sisältä mediumiksi. Ripottele joukkoon silputtu ruohosipuli. Sekoita lihat paprikoiden kanssa ja herkuttele heti.