viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Paistettua sisäfileetä ja paprikaa

26.06.2012 Antti Vahtera

Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa paprikat ohuiksi suikaleiksi pitkittäin. Pyörittele palat öljyssä ja levitä ne uunivuokaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Paahda paprikasuikaleet pehmeiksi 200-asteisessa uunissa. Poista naudanfileestä kalvot ja ylimääräiset rasvat. Leikkaa liha 3 cm:n kuutioiksi. Mausta ne pippurilla ja suolalla. Anna lihan lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen paistamista. Paista lihat pannulla oliiviöljyssä joka […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

600 g naudan sisäfileetä

3 kpl punaista paprikaa

1 dl oliiviöljyä

0,5 dl silputtua ruohosipulia

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa paprikat ohuiksi suikaleiksi pitkittäin. Pyörittele palat öljyssä ja levitä ne uunivuokaan. Mausta pippurilla ja suolalla. Paahda paprikasuikaleet pehmeiksi 200-asteisessa uunissa. Poista naudanfileestä kalvot ja ylimääräiset rasvat. Leikkaa liha 3 cm:n kuutioiksi. Mausta ne pippurilla ja suolalla. Anna lihan lämmetä huoneenlämpöiseksi ennen paistamista.

Paista lihat pannulla oliiviöljyssä joka puolelta nopeasti, mutta jätä sisältä mediumiksi. Ripottele joukkoon silputtu ruohosipuli. Sekoita lihat paprikoiden kanssa ja herkuttele heti.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Carmelo Peña Santana – Kanariansaarten viinit uuden aallon kärjessä

21.02.2025 Teksti ja kuvat Samuli Pasanen

Kysyimme guruilta: juomapari lapsuuden lempiruoalle

11.02.2025 Wenla Wallin + kuvat Satu Salmitie ja haastateltavat

Viinilehden toimituksen suosikkiroseet

10.02.2025 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä