Ainekset
(4 hengelle)
600 g karitsan- tai lampaankyljyksiä
mustapippuria myllystä
Maldon- suolaa
Yrttiöljy
2 dl hyvää oliiviöljyä
2 rkl HP-kastiketta
1 dl silputtua persiljaa
1 dl silputtua ruohosipulia
1 dl silputtua basilikaa
2 murskattua valkosipulin kynttä
1 mieto, punainen chili pienenä silppuna
2 kaltattua tomaattia kuutioina
mustapippuria myllystä
Maldon-suolaa
rapeaa salaattia
rucola-salaattia
Valmistusohje
Mausta kyljykset pippurilla, suolalla ja pyörittele oliiviöljyssä. Paista parilapannulla molemmin puolin rapeiksi, haluamaasi kypsyyteen.
Pyöritä yrtit monitoimikoneessa öljyn kanssa tasaisen vihreäksi. Lisää HP, chili, valkosipuli, tomaatit. Mausta pippurilla ja suolalla.
Revi salaatinlehdet ja pyörittele kulhossa vähässä öljyssä. Nostele salaattia lautasille laita päälle kyljykset ja pirskottele yrttiöljyä päälle.