graavilohipasta

Nopea graavilohipasta

Nopea graavilohipasta on pikaruokaa parhaimmillaan, valmista reilussa vartissa.

09.02.2018 Suvi Rüster + Kuva Sami Repo + Viinisuositus Antti Rinta-Huumo

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

4 annosta

munaton

15 min + 15 min pastan keittämiseen

*

150 g graavilohiviipaleita

1 punainen chili

1/2 pieni punasipuli

1 valkosipulinkynsi

1 limetin mehu

3 rkl oliiviöljyä

250 g caserecce-tai penne-pastaa

vettä

suolaa

1 dl pecorinoa tai manchegoa raastettuna

1 dl korianteria hienonnettuna

sormisuolaa

Valmistusohje

1. Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi.
2. Huuhtele chili, halkaise ja poista valkoiset siemenkalvot. Hienonna chili. Kuori ja hienonna punasipulinpuolikas ja valkosipulinkynsi.
3. Sekoita tarjoilukulhossa graavilohi, chili, punasipuli, valkosipuli, limettimehu ja oliiviöljy.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisen ajan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
5. Valuta pasta lävikössä. Sekoita pasta kuumana graavilohiseoksen joukkoon.
6. Lisää joukkoon pecorinoraaste ja hienonnettu korianteri. Ripottele päälle vielä hieman sormisuolaa. Tarjoile graavilohipasta heti kuumana tai jäähtyneenä pastasalaatin tapaan.

Viinisuositus

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla