viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kylmäsavulohipasta

26.06.2012 Antti Vahtera

Hienonna sipuli ja puolita herkkusienet. Kuullota sipulia ja herkkusieniä hetki kattilassa öljyn kanssa. Lisää joukkoon kerma sekä kanaliemi ja anna kiehua muutama minuutti. Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi, hienonna persilja ja sekoita kaikki kastikkeeseen herneiden kanssa. Kuumenna ja nosta kattila pois liedeltä. Kiehauta pasta suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaisesti, valuta ja sekoita kastikkeeseen. Tarkista maku.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g kuivapastaa keitettynä (esim. tagliatelle)

250 g kylmäsavulohta

1 sipuli

200 g herkkusieniä

1 pss pakasteherneitä

1 prk kermaa

1 dl kanalientä

lehtipersiljaa

öljyä

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja puolita herkkusienet. Kuullota sipulia ja herkkusieniä hetki kattilassa öljyn kanssa. Lisää joukkoon kerma sekä kanaliemi ja anna kiehua muutama minuutti. Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi, hienonna persilja ja sekoita kaikki kastikkeeseen herneiden kanssa. Kuumenna ja nosta kattila pois liedeltä. Kiehauta pasta suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaisesti, valuta ja sekoita kastikkeeseen. Tarkista maku.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Suolainen pannukakku

time Created with Sketch.
40 min
Brunssi
Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Carmelo Peña Santana – Kanariansaarten viinit uuden aallon kärjessä

21.02.2025 Teksti ja kuvat Samuli Pasanen

Kysyimme guruilta: juomapari lapsuuden lempiruoalle

11.02.2025 Wenla Wallin + kuvat Satu Salmitie ja haastateltavat

Viinilehden toimituksen suosikkiroseet

10.02.2025 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä