viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Kylmäsavulohipasta

26.06.2012 Antti Vahtera

Hienonna sipuli ja puolita herkkusienet. Kuullota sipulia ja herkkusieniä hetki kattilassa öljyn kanssa. Lisää joukkoon kerma sekä kanaliemi ja anna kiehua muutama minuutti. Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi, hienonna persilja ja sekoita kaikki kastikkeeseen herneiden kanssa. Kuumenna ja nosta kattila pois liedeltä. Kiehauta pasta suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaisesti, valuta ja sekoita kastikkeeseen. Tarkista maku.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g kuivapastaa keitettynä (esim. tagliatelle)

250 g kylmäsavulohta

1 sipuli

200 g herkkusieniä

1 pss pakasteherneitä

1 prk kermaa

1 dl kanalientä

lehtipersiljaa

öljyä

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja puolita herkkusienet. Kuullota sipulia ja herkkusieniä hetki kattilassa öljyn kanssa. Lisää joukkoon kerma sekä kanaliemi ja anna kiehua muutama minuutti. Leikkaa lohi ohuiksi suikaleiksi, hienonna persilja ja sekoita kaikki kastikkeeseen herneiden kanssa. Kuumenna ja nosta kattila pois liedeltä. Kiehauta pasta suolalla maustetussa vedessä ohjeen mukaisesti, valuta ja sekoita kastikkeeseen. Tarkista maku.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Viinimestari Krista Mänttäri: ”Kun etsin viinejä, saan hullutella täysillä”

10.04.2025 Paula Kultanen Ribas + Kuvat Johanna Erjonsalo

Alko tuo myyntiin harvinaisia arvoviinejä

09.04.2025 Satu Salmitie + kuva Shutterstock

Ruinartin Frédéric Panaïotis: ”Haluan tehdä samppanjoita, jotka saavat ihmiset hymyilemään”

07.04.2025 Sanna Kissakangas + kuva Ruinart

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä