Ainekset
600 g kateenkorvaa
1 pieni kesäkurpitsa
6 - 8 pientä keitettyä perunaa
2 salottisipulia
1 porkkana
2 dl smetanaa
2 dl kermaa
2 rkl karkeaa Dijon-sinappia
mustapippuria myllystä
1 laakerinlehti
suolaa
1 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
Pane huuhdotut raa’at kateenkorvat hetkeksi kiehuvaan veteen. Kaada vesi pois. Poista kalvot. Kaada kattilaan uusi vesi (n. 2 l). Lisää joukkoon pilkottu sipuli, porkkana, suolaa ja laakerinlehti. Pane kateenkorvat kiehuvaan liemeen ja keitä kypsiksi noin 15 minuuttia. Nosta kateenkorvat liemestä, jäähdytä ja leikkaa kuutioksi.
Silppua toinen sipuleista, kuutioi kesäkurpitsa ja keitetyt perunat. Kuullota ne pannussa. Mausta pippurilla ja suolalla. Nosta perunaseosta rengasmuottiin, niin että pohja peittyy. Lisää perunaseoksen päälle kylmää smetana ja rapeaksi paistettua kateenkorvaa.
Kuumenna kerma, lisää joukkoon Dijon-sinappi ja runsaasti mustapippuria. Tarjoile kastikkeena.