Huhtasieniravioli

Valmista tuorepasta. Liota huhtasienet lämpimässä vedessä pehmeiksi. Nosta sienet valumaan talouspaperin päälle. Säästä liotusliemi. Sekoita ricotta notkeaksi lisäämällä loraus kermaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista sienet kevyesti. Leikkaa pastalevyistä suorakaiteen muotoisia pätkiä niin, että taitettaessa niistä muodostuu neliöitä. Laita juustomassaa pieni keko pastalevylle ja painele muutama sieni massaan. Riko muna ja sekoita valkuainen ja keltuainen. […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

2-3 levyä tuorepastaa

40-50 g kuivattuja huhtasieniä

2 rkl voita

1 prk ricotta-juustoa

2 rkl kermaa

valkopippuria myllystä

Maldon-suolaa

1 kananmuna

Valmistusohje

Valmista tuorepasta. Liota huhtasienet lämpimässä vedessä pehmeiksi. Nosta sienet valumaan talouspaperin päälle. Säästä liotusliemi. Sekoita ricotta notkeaksi lisäämällä loraus kermaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista sienet kevyesti. Leikkaa pastalevyistä suorakaiteen muotoisia pätkiä niin, että taitettaessa niistä muodostuu neliöitä. Laita juustomassaa pieni keko pastalevylle ja painele muutama sieni massaan. Riko muna ja sekoita valkuainen ja keltuainen. Sivele munalla raviolin sisäreunat ja paina kiinni. Keitä sienten liotuslientä kokoon, mausta suolalla ja pippurilla sekä vähällä voilla. Vatkaa liemestä sauvasekoittimella kastike. Keitä ravioleja varovasti esim. siivilän sisällä n. 2 minuuttia. Tarjoile kastikkeen kera.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla