viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Huhtasieniravioli

26.06.2012 Antti Vahtera

Valmista tuorepasta. Liota huhtasienet lämpimässä vedessä pehmeiksi. Nosta sienet valumaan talouspaperin päälle. Säästä liotusliemi. Sekoita ricotta notkeaksi lisäämällä loraus kermaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista sienet kevyesti. Leikkaa pastalevyistä suorakaiteen muotoisia pätkiä niin, että taitettaessa niistä muodostuu neliöitä. Laita juustomassaa pieni keko pastalevylle ja painele muutama sieni massaan. Riko muna ja sekoita valkuainen ja keltuainen. […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

2-3 levyä tuorepastaa

40-50 g kuivattuja huhtasieniä

2 rkl voita

1 prk ricotta-juustoa

2 rkl kermaa

valkopippuria myllystä

Maldon-suolaa

1 kananmuna

Valmistusohje

Valmista tuorepasta. Liota huhtasienet lämpimässä vedessä pehmeiksi. Nosta sienet valumaan talouspaperin päälle. Säästä liotusliemi. Sekoita ricotta notkeaksi lisäämällä loraus kermaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista sienet kevyesti. Leikkaa pastalevyistä suorakaiteen muotoisia pätkiä niin, että taitettaessa niistä muodostuu neliöitä. Laita juustomassaa pieni keko pastalevylle ja painele muutama sieni massaan. Riko muna ja sekoita valkuainen ja keltuainen. Sivele munalla raviolin sisäreunat ja paina kiinni. Keitä sienten liotuslientä kokoon, mausta suolalla ja pippurilla sekä vähällä voilla. Vatkaa liemestä sauvasekoittimella kastike. Keitä ravioleja varovasti esim. siivilän sisällä n. 2 minuuttia. Tarjoile kastikkeen kera.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä