viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Kofta
Reseptit

Harissalla maustetut naudanlihakoftat

03.04.2023 Reseptit Arto Rastas + viinisuositukset Antti Rinta-Huumo + tyyli Juuli Hakkarainen + kuvat Elvi Rista

servings Created with Sketch.
4 annosta

Naudanlihakoftat ovat täydellistä kevätruokaa pääsiäiseen tai grillikauden avajaisiin. Pientä potkua koftat saavat harissasta.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

600 g naudanjauhelihaa

3 rkl vettä

2 rkl harissaa

2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

2 rkl korianteria hienonnettuna

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 salottisipuli hienonnettuna

2 tl suolaa            

voita paistamiseen

*

Lisäksi:

2 limeä            

pala tuoretta piparjuurta

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile massasta neljä soikean muotoista koftaa.
2. Kypsennä koftia 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia, ja paista niihin lopuksi kaunis pinta voissa pannulla.
3. Halkaise limet ja grillaa ne kuumalla raitaparilalla.
4. Raasta annosten päälle piparjuurta ennen tarjoilua.

Viinisuositus:

La Mascota Dark Bat Syrah 2019

Alkon tuotenro 1:

Punaviini Mendoza
11,99 €
0,75 l
Edullinen ostos
Lue lisää

Vastaavia reseptejä

Pääruoka
Pääruoka

Karitsapastrami, dijonkreemiä & piparjuurta

time Created with Sketch.
2 h
Gluteeniton Liharuoka
Pääruoka

Punajuuri-halloumtabboulleh ja piparjuurikastike

time Created with Sketch.
40 min
Munaton Salaatti

Lue lisää

Italialaiset pastabileet

27.02.2021 Viinilehden toimitus

Olutmäskiä syövät sonnit ja Sonnirokki-festarit – maalaisromantiikkaa Padasjoella

24.11.2020 Teksti ja kuvat Ville Palonen

Täydellisen pippuripihvin salaisuus ja argentiinalainen punaviini

Kaupallinen yhteistyö

16.11.2020 Viinilehden toimitus

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä