Kofta

Harissalla maustetut naudanlihakoftat

Naudanlihakoftat ovat täydellistä kevätruokaa pääsiäiseen tai grillikauden avajaisiin. Pientä potkua koftat saavat harissasta.

servings 4 annosta

03.04.2023 Reseptit Arto Rastas + viinisuositukset Antti Rinta-Huumo + tyyli Juuli Hakkarainen + kuvat Elvi Rista

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

600 g naudanjauhelihaa

3 rkl vettä

2 rkl harissaa

2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna

2 rkl korianteria hienonnettuna

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 salottisipuli hienonnettuna

2 tl suolaa            

voita paistamiseen

*

Lisäksi:

2 limeä            

pala tuoretta piparjuurta

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile massasta neljä soikean muotoista koftaa.
2. Kypsennä koftia 180-asteisessa uunissa 10 minuuttia, ja paista niihin lopuksi kaunis pinta voissa pannulla.
3. Halkaise limet ja grillaa ne kuumalla raitaparilalla.
4. Raasta annosten päälle piparjuurta ennen tarjoilua.

Viinisuositus:

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla