Ainekset
400 g possun sisäfileetä
suolaa
2 porkkanaa
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 purjo
1 parsakaalin pala
150 g papuja
150 g minimaisseja
rypsiöljyä
hapanimelää kastiketta
Hapanimeläkastike
3 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl tomaattipyreetä
4 rkl sokeria
3 rkl soijakastiketta
2 rkl sweet chilli-kastiketta
2 dl appelsiinituoremehua
1 rkl perunajauhoa
Valmistusohje
Leikkaa possunfilee puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Paista kuumassa wokissa lihaan kaunis pintaväri. Nosta lihat pois wokista ja anna hieman jäähtyä. Suikaloi kasvikset tulitikkumaisiksi suikaleiksi ja revi parsakaali pieniksi nupuiksi. Kuumenna pannu ja vokkaa ainekset rapeiksi tilkkasessa rypsiöljyä. Leikkaa myös liha tikkumaisiksi suikaleiksi. Lisää kastike, lihat ja kuumenna. Tarjoile suoraan pannusta jasimiiniriisin kera.
Hapanimeläkastike
Kiehauta ainekset pikaisesti, lisää joukkoon kylmään vesitilkkaan sekoitettu perunajauho ja suurusta.