Hapanimelä possuwokki

Leikkaa possunfilee puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Paista kuumassa wokissa lihaan kaunis pintaväri. Nosta lihat pois wokista ja anna hieman jäähtyä. Suikaloi kasvikset tulitikkumaisiksi suikaleiksi ja revi parsakaali pieniksi nupuiksi. Kuumenna pannu ja vokkaa ainekset rapeiksi tilkkasessa rypsiöljyä. Leikkaa myös liha tikkumaisiksi suikaleiksi. Lisää kastike, lihat ja kuumenna. Tarjoile suoraan pannusta jasimiiniriisin kera. Hapanimeläkastike Kiehauta ainekset […]

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

400 g possun sisäfileetä

suolaa

2 porkkanaa

1 punainen paprika

1 keltainen paprika

1 purjo

1 parsakaalin pala

150 g papuja

150 g minimaisseja

rypsiöljyä

hapanimelää kastiketta

Hapanimeläkastike

3 rkl valkoviinietikkaa

2 rkl tomaattipyreetä

4 rkl sokeria

3 rkl soijakastiketta

2 rkl sweet chilli-kastiketta

2 dl appelsiinituoremehua

1 rkl perunajauhoa

Valmistusohje

Leikkaa possunfilee puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Paista kuumassa wokissa lihaan kaunis pintaväri. Nosta lihat pois wokista ja anna hieman jäähtyä. Suikaloi kasvikset tulitikkumaisiksi suikaleiksi ja revi parsakaali pieniksi nupuiksi. Kuumenna pannu ja vokkaa ainekset rapeiksi tilkkasessa rypsiöljyä. Leikkaa myös liha tikkumaisiksi suikaleiksi. Lisää kastike, lihat ja kuumenna. Tarjoile suoraan pannusta jasimiiniriisin kera.

Hapanimeläkastike

Kiehauta ainekset pikaisesti, lisää joukkoon kylmään vesitilkkaan sekoitettu perunajauho ja suurusta.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla