viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Hapanimelä possuwokki

26.06.2012 Antti Vahtera

Leikkaa possunfilee puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Paista kuumassa wokissa lihaan kaunis pintaväri. Nosta lihat pois wokista ja anna hieman jäähtyä. Suikaloi kasvikset tulitikkumaisiksi suikaleiksi ja revi parsakaali pieniksi nupuiksi. Kuumenna pannu ja vokkaa ainekset rapeiksi tilkkasessa rypsiöljyä. Leikkaa myös liha tikkumaisiksi suikaleiksi. Lisää kastike, lihat ja kuumenna. Tarjoile suoraan pannusta jasimiiniriisin kera. Hapanimeläkastike Kiehauta ainekset […]

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g possun sisäfileetä

suolaa

2 porkkanaa

1 punainen paprika

1 keltainen paprika

1 purjo

1 parsakaalin pala

150 g papuja

150 g minimaisseja

rypsiöljyä

hapanimelää kastiketta

Hapanimeläkastike

3 rkl valkoviinietikkaa

2 rkl tomaattipyreetä

4 rkl sokeria

3 rkl soijakastiketta

2 rkl sweet chilli-kastiketta

2 dl appelsiinituoremehua

1 rkl perunajauhoa

Valmistusohje

Leikkaa possunfilee puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Paista kuumassa wokissa lihaan kaunis pintaväri. Nosta lihat pois wokista ja anna hieman jäähtyä. Suikaloi kasvikset tulitikkumaisiksi suikaleiksi ja revi parsakaali pieniksi nupuiksi. Kuumenna pannu ja vokkaa ainekset rapeiksi tilkkasessa rypsiöljyä. Leikkaa myös liha tikkumaisiksi suikaleiksi. Lisää kastike, lihat ja kuumenna. Tarjoile suoraan pannusta jasimiiniriisin kera.

Hapanimeläkastike

Kiehauta ainekset pikaisesti, lisää joukkoon kylmään vesitilkkaan sekoitettu perunajauho ja suurusta.

Vastaavia reseptejä

Pikkusyötävä

Jogurttia, mozzarellaa, tilliä ja chilikurkkuja

time Created with Sketch.
15–30 min
Pikkusyötävä

Pinaatti-fetapiiraat

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Leivonnainen
Jälkiruoka

Appelsiinia ja lakritsia

time Created with Sketch.
30 min

Lue lisää

Kuohuva eleganssi – Viinilehden Vuoden samppanja ja Vuoden kuohuviini on valittu

16.04.2025 Viinilehden toimitus

Voisiko tulevaisuudessa ostaa ravintolasta viiniä mukaan?

16.04.2025 Annukka Oksanen + kuvat Satu Salmitie ja Shutterstock

Espanjan viileimmät – pruuvissa neljä keväistä valkoviiniä

14.04.2025 Antero Niemiaho

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä