Ainekset
15-20 kpl
20 min + 5 min kypsennykseen
*
1 patonki
4 rkl oliiviöljyä
200 g herkkusieniä (jumbo)
1 dl marsalaviiniä
1/2 dl tuoretta timjamia hienonnettuna
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
1 rkl voita
50 g saksanpähkinöitä
1 dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
100 g gorgonzola-juustoa
Valmistusohje
1.Leikkaa patonki viipaleiksi. Levitä noin 2 rkl öljyä leipäpaloille sudin avulla.
2. Puhdista ja viipaloi sienet.
3. Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja paista sieniä noin 5 minuuttia käännellen.
4. Lisää pannuun marsala, timjami, suola ja pippuri. Anna hautua hetki, kunne seos hieman sakenee.
5. Lisää lopuksi voi, rouhitut pähkinät ja lehtipersilja.
6. Levitä täyte leiville ja murusta päälle gorgonzolaa.
7. Paista leipiä uunissa 175 asteessa noin 5 minuuttia tai kunnes juusto on hieman sulanut.