Filotaikinaan kääritty porsaanfilee ja sienimuhennos

Sienikauden suosikki on filotaikinaan kääräisty porsaanfilee ja sienimuhennos. Nam!

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

500 g porsaan sisäfileetä

levy filotaikinaa

3 rkl Dijon- sinappia

mustapippuria myllystä

suolaa

Sienimuhennos

150 g sieniä (herkkusieniä, suppilovahveroita, korvasieniä, huhtasieniä, tatteja)

1 rkl voita

ripaus vehnäjauhoja

2 dl kermaa

2 kuutioitua tomaattia

1 dl silputtua persiljaa

1 dl silputtua ruohosipulia

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

1. Poista fileistä rasvat ja kalvot. Mausta fileet pippurilla, suolalla ja paista paistinpannulla hetki joka puolelta.
2. Sivele fileiden pintaan sinappia ja kääri filotaikinaan. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes fileet ovat kypsiä.
3. Leikkaa fileet sienimuhennoksen päälle.

Sienimuhennos

1. Kuullota sienet kattilassa voin kanssa. Ripottele jauhot sienten päälle ja sekoita.
2. Lisää kerma, tomaatit, yrtit ja keitä noin 5 minuuttia, kunnes jauhot kypsyneet. Mausta pippurilla ja suolalla.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla