viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Chorizo-pekonipapusalaatti

26.06.2012 Antti Vahtera

Puhdista pavut kiinnikkeistä. Esikeitä 5 minuuttia suolavedessä, jäähdytä jäävedessä ja kuivaa hyvin. Leikkaa pekoni pieniksi suikaleiksi ja paista pannulla sipulin kanssa rapeaksi. Lisää pavut ja pippuri. Anna paistua kunnes pavut tuntuvat hyviltä. Siivilöi rasva pois. Purista chorizosta raakana palleroita paistinpannulle ja paista kypsiksi. Lisää sekaan salaatti, tomaatit ja pekonipavut sekoittaen kaikki yhteen. Tarkista vielä maku.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

400 g Chorizoa

300 g salkopapuja

1 rasia kirsikkatomaatteja

100 g amerikanpekonia

1 silputtu salottisipuli

romaine- tai sidesalaattia

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Puhdista pavut kiinnikkeistä. Esikeitä 5 minuuttia suolavedessä, jäähdytä jäävedessä ja kuivaa hyvin. Leikkaa pekoni pieniksi suikaleiksi ja paista pannulla sipulin kanssa rapeaksi. Lisää pavut ja pippuri. Anna paistua kunnes pavut tuntuvat hyviltä. Siivilöi rasva pois. Purista chorizosta raakana palleroita paistinpannulle ja paista kypsiksi. Lisää sekaan salaatti, tomaatit ja pekonipavut sekoittaen kaikki yhteen. Tarkista vielä maku.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä