Chorizo-pekonipapusalaatti

Puhdista pavut kiinnikkeistä. Esikeitä 5 minuuttia suolavedessä, jäähdytä jäävedessä ja kuivaa hyvin. Leikkaa pekoni pieniksi suikaleiksi ja paista pannulla sipulin kanssa rapeaksi. Lisää pavut ja pippuri. Anna paistua kunnes pavut tuntuvat hyviltä. Siivilöi rasva pois. Purista chorizosta raakana palleroita paistinpannulle ja paista kypsiksi. Lisää sekaan salaatti, tomaatit ja pekonipavut sekoittaen kaikki yhteen. Tarkista vielä maku.

26.06.2012 Antti Vahtera

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Ainekset

400 g Chorizoa

300 g salkopapuja

1 rasia kirsikkatomaatteja

100 g amerikanpekonia

1 silputtu salottisipuli

romaine- tai sidesalaattia

mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Puhdista pavut kiinnikkeistä. Esikeitä 5 minuuttia suolavedessä, jäähdytä jäävedessä ja kuivaa hyvin. Leikkaa pekoni pieniksi suikaleiksi ja paista pannulla sipulin kanssa rapeaksi. Lisää pavut ja pippuri. Anna paistua kunnes pavut tuntuvat hyviltä. Siivilöi rasva pois. Purista chorizosta raakana palleroita paistinpannulle ja paista kypsiksi. Lisää sekaan salaatti, tomaatit ja pekonipavut sekoittaen kaikki yhteen. Tarkista vielä maku.

Mainos - Sisältö jatkuu alla

Uusimmat reseptit

Lue myös

nebbiolot

Nautittavat nuoret nebbiolot

Helposti lähestyttävien punaviinien suosio on kasvanut. Se on tarkoittanut muutosta Piemonten jykevien punaviinien profiilissa.

Mainos - Sisältö jatkuu alla