viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Avocado-katkarapu tournedos

26.06.2012 Antti Vahtera

Leikkaa avocadoista päät ja työnnä kivi ulos. Kuori avocadot ja pyörittele sitruunan mehussa. Sekoita katkaravut, smetana, majoneesi, yrtit ja mausteet. Nosta avocadot lautaselle pystyyn ja täytä katkarapuseoksella.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 avocadoa

n. 500 g kuorittuja jättikatkarapuja

1 sitruunan mehu

2 dl smetanaa

1 dl majoneesia

1 tl Dijon sinappia

1 murskattu valkosipulin kynsi

runsaasti silputtua tilliä ja ruohosipulia

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Leikkaa avocadoista päät ja työnnä kivi ulos. Kuori avocadot ja pyörittele sitruunan mehussa. Sekoita katkaravut, smetana, majoneesi, yrtit ja mausteet. Nosta avocadot lautaselle pystyyn ja täytä katkarapuseoksella.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Juustoleipä

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Viinilehden vuoden kokatuimmat reseptit 2024

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä