viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Vahteran resepti

Avocado-katkarapu tournedos

26.06.2012 Antti Vahtera

Leikkaa avocadoista päät ja työnnä kivi ulos. Kuori avocadot ja pyörittele sitruunan mehussa. Sekoita katkaravut, smetana, majoneesi, yrtit ja mausteet. Nosta avocadot lautaselle pystyyn ja täytä katkarapuseoksella.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Ainekset

4 avocadoa

n. 500 g kuorittuja jättikatkarapuja

1 sitruunan mehu

2 dl smetanaa

1 dl majoneesia

1 tl Dijon sinappia

1 murskattu valkosipulin kynsi

runsaasti silputtua tilliä ja ruohosipulia

mustapippuria myllystä

suolaa

Valmistusohje

Leikkaa avocadoista päät ja työnnä kivi ulos. Kuori avocadot ja pyörittele sitruunan mehussa. Sekoita katkaravut, smetana, majoneesi, yrtit ja mausteet. Nosta avocadot lautaselle pystyyn ja täytä katkarapuseoksella.

Vastaavia reseptejä

Pääruoka

Harissaperunat

time Created with Sketch.
60 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Tomaattirisotto

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Alkuruoka

Kurpitsa-fetapiirakka

time Created with Sketch.
2 h 10 min
Kasvisruoka

Lue lisää

Viinilehden Viinipodi: Jakso 3 – Ilkka Sirén ja mielenkiintoiset viinialueet 2025

15.01.2025 Anna-Kaisa Karppinen

Alkon uutuudet – uutuusviinit talvikauteen

15.01.2025 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Uudenvuoden piccolot – pikkupullot rakettien paukkeeseen

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä