viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
pasta
Ruoka

Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Joulun välipäivinä maistuu joulun maut, mutta uudessa muodossa. Hyödynnä jouluruokien jämät herkullisiin pastoihin.

Mainos – sisältö jatkuu alla

– Sisältö jatkuu –

Juustopasta

Juustopasta on ihanaa lohturuokaa, jota on helppo varioida juustoja vaihtamalla. Tee tänä vuonna lohtupasta joulun juustopöydästä jääneistä kannikoista.

Lanttu-salviaraviolit

Modernissa jouluruoassa yhdistyvät klassiset maut, mulla uudenlaisella otteella. Herkulliset salviaraviolit saavat runsautta suussa sulavasta lantusta.

Punajuuri-pestopasta

Tässä pastassa maistuu joulun maut, mutta uudessa muodossa. Hyödynnä rosollin jämät punajuuri-pestopastaan.

Sitruuna-perunagnocchit & mätimousse

Herkulliset sitruuna-perunagnocchit ja mätimousse syntyvät vaikkapa joulun juhlapöydän jämistä.

Carbonara

Joulukinkun jämistä syntyy järisyttävän herkullinen carbonara. Täydellistä välipäivien ruokaa!

Lue lisää

Hurmaava joulumenu

03.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Sami Repo

Uunilihapullat ja unelma-cabernet

Kaupallinen yhteistyö

22.11.2024 Viinilehden toimitus

Välipäivän pastat – hyödynnä joulupöydän jämät!

21.12.2023 Anna-Kaisa Karppinen + kuvat Elvi Rista

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä