viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Itävaltalainen pinot blanc ja kesäinen savulohisalaatti

27 / 2018 Antti Rinta-Huumo

Valkoviini Burgenland

Pariloidut kylmäsavulohiviipaleet salaattipedillä ja parmesanmajoneesilla

Kesäinen salaatti on helppo valmistaa ja on taatusti maistuvaa herkkua. Aloita valmistaminen uunissa paahdetuista bataattikuutioista. Kuori bataatit ja leikkaa ne kuutoiksi. Laita bataatit uunipellille leivinpaperille ja ripottele päälle hieman öljyä ja suolaa. Paahda 200 asteisessa uunissa kypsäksi. Nosta jäähtymään. Paahda seuraavaksi uunissa hieman cashewpähkinöitä kunnes ne saavat hieman väriä. Valmista tämän jälkeen annokselle parmesanmajoneesi. Sekoita joko valmiiseen tai itse valmistettuun majoneesiin reilusti hienoksi raastettua parmesaania, lorauta joukkoon hieman appelsiinimehua ja pikku puristus tuoretta sitruunanmehua.

Hanki kaupasta aromikkaita salaatteja ja sekoita ne kulhossa. Laita salaattipohjaa lautaselle, nostele jäähtyneitä bataattikuutioita ja cashewpähkinöitä salaatille. Pariloi kuivalla pannulla kylmäsavulohiviipaleita ja nosta annokseen. Viimeistele herkku lusikoimalla päälle parmesanmajoneesia ja ripottele lopuksi koko komeudelle kaupasta saatavaa salaattisiemen-sekoitusta.

Nauti Kracherin Pinot Blancin ja kesäisen mielen kera!

Edellisen viikon viinivinkki

Vicarage Lane paneroidulle ahvenherkulle

Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc 2017

Valkoviini Uusi-Seelanti
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä