Mehevän maukas kalaherkku ei juurikaan tämän helpommaksi voi muuttua
Tämän puhdaspiirteisen hedelmäisen ja raikkaan viinin seuraan suosittelisin kokeilemaan esimerkiksi erittäin helposti valmistuvaa herkkua punalihaisesta kalasta, kuten lohesta tai kirjolohesta.
Poista fileestä ruodot ja ylimääräiset rasvat. Leikkaa fileet annospaloihin ja mausta ne reilulla suolalla ja vastapuristetulla sitruunanmehulla. Anna maustua.
Valmista kastike sekoittamalla majoneesin joukkoon vastapuristettua sitruunanmehua ja raastettua pecorino -juustoa. Voit halutessasi ohentaa kastiketta lorauttamalla siihen vielä tilkkasen appelsiinimehua.
Revi ja sekoita kulhossa erilaisia aromikkaita salaatteja. Voit käyttää kaupasta saatavia valmiita salaattisekoitteitakin. Lisää joukkoon makusi mukaan pikkuruisia kapriksia ja hienonnettua tuoretta korianteria. Sekoita salaattiin hieman valmistamaasi kastiketta ja kääntele hellävaroen.
Kaiva grilli talviteloilta ja valmista kala grillaamalla tai vaihtoehtoisesti pannulla paistamalla.
Nosta lautaselle mehevää salaattia ja asettele kalapala päälle. Viimeistele lusikoimalla kastiketta raidoiksi koko komeudelle ja aseta koristeeksi punasipulista leikkaamiasi renkaita tai puolirenkaita.
Nauti aromikkaan Fernwayn kera!