Näin ilmaat viinin nopeasti Halloween-juhliin

Valmistaudutko viikonlopun Halloween-juhliin? Mikäli tarjoilet viiniä, muista ilmata se ennen tarjoilua. Katso, miten ilmaat viinin nopeasti.

30.10.2015 Video Splendido Food + Kuva Miriam Doerr/Shutterstock

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Viikonloppuna juhlitaan karmeiden kakkujen ja hirvittävien herkkujen kera. Oli ruoka millaista tahansa, seurana tarjottavan viinin maku kehittyy, kun sen antaa ilmaantua ennen tarjoilua.

Katso videolta, miten voit ilmata viinin viikonlopun Halloween-juhliin.

Lue myös

Valtataistelu Välimerellä

Valtataistelua Välimerellä

Välimeren viinintuottajat haluavat haastaa Bordeaux’n klassikot ja Bourgognen palstat. Tuottajat pohtivat Mediterranean Wine Symposium -tapahtumassa, miksi Välimeren alueen viinit ovat jääneet taka-alalle.

Hernetila

Herneenvihreä kesä

Tammilehdon tila on maamme suurin tuoreherneen tuottaja. Viljely on muuttunut 40 vuodessa, mutta suomalaiset rakastavat herneitä enemmän kuin koskaan ennen.

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Huhtikuun Viinilehti on ilmestynyt. Sielukkaasti kuohuvan numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.