Yleinen

Lataa Suomen paras viinisovellus! Viini- ja ruokadiggarille kaikki tarvittava yhdessä paketissa

08.12.2021 Viinilehden toimitus

Nyt kaikki viiniin ja ruokaan liittyvä yhdessä, tyylikkäässä paketissa. Uudistunut Viinilehti-sovellus kokoaa yhden napin alle viiniarvioita, reseptejä ja viinivinkkejä. Luotatko ammattilaisen viiniarvioon vai arvioitko itse? Nyt voit päättää.

Viinilehti-sovellus on täällä! Kannettava viinihaku löytyy pian puhelimestasi. Lataa viinisovellus App Storesta  Viinilehti-sovellus on täällä! Kannettava viinihaku löytyy pian puhelimestasi. Lataa viinisovellus Google Playsta!

Suosikkiviinisi aina mukana

Onko illan viini vielä valitsematta? Ei huolta! Unohda Alkon hyllyjen välissä poukkoilu ja etsi uutta maistettavaa helposti Viinilehti-sovelluksen viinihaulla. Viinilehti-sovellus auttaa löytämään täydellisen tuliaisviinin, piknikin tarjottavat ja juhlien poksuvimmat kuplat.

Luo omat arviosi tai luota ammattilaisten vaistoon

Viinilehti-sovellus tarjoaa ammattilaisten, Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon, arviot kaikista Alkon vakiovalikoiman viineistä. Voit arvioida viinejä myös itse ja luoda oman suosikkiviinien listasi seuraavaa ostosreissua varten. Kurkkaa arvioista myös ruokasuositukset viineille!

Vakiovalikoiman arvioiden lisäksi löydät viinihausta myös otannan Alkon uutuusviinejä, tilausvalikoimaa ja laivojen herkullisimpia tax free -viinejä. Viinilehti-sovellus on ilmainen ja se on ladattavissa sovelluskaupoissa sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille. 

Yli 600 reseptiä viinisuosituksineen

Lohifilee jääkaapissa, mutta ei mitään ideaa, mitä siitä valmistaisi? Entä mitä viiniä lasiin lohen kaveriksi? Viinilehti-sovellus tarjoaa yli 600 reseptiä viinisuosituksineen! Ei muuta kuin valkkaamaan! Myös uudistunut käyttöliittymä ja ulkoasu herauttaa veden kielelle alta aikayksikön ja tekee kokkailusta ja viinin parittamisesta hauskempaa kuin koskaan.

Tyylikäs paketti juuri sinun fiiliksesi mukaan

Uusi visuaalisuuteen painottunut käyttöliittymä ja viinihaku sai kuluttajatestiryhmässä kolme erilaista värimaailmatoivetta. Kaikki kolme väriä saivat yhtä paljon kannatusta, joten päätimme antaa teille ne kaikki. Voit siis valita sovelluksen värimaailman mieleiseksesi sovelluksen asetuksista.

Lataa Viinilehti-sovellus ja tutustu

Kehitämme Viinilehti-sovellusta jatkuvasti ja tuomme siihen ensi vuoden aikana vielä lisää uusia ominaisuuksia ja uudistuksia. Lataa Viinilehti-sovellus nyt, niin tiedät uusista ominaisuuksista ensimmäisten joukossa! Mikset tilaisi sovelluksen kautta myös Viikon viinivinkki -uutiskirjettä ja nauttisi viikottaisista viiniin, ruokaan ja rentoon, hyvään elämään liittyvistä sisällöistä?

Viinilehti-sovellus on täällä! Kannettava viinihaku löytyy pian puhelimestasi. Lataa viinisovellus App Storesta  Viinilehti-sovellus on täällä! Kannettava viinihaku löytyy pian puhelimestasi. Lataa viinisovellus Google Playsta!

Lue lisää

Vuoden 2021 ruokatrendit: kokatuimmat Viinilehden reseptit

04.01.2022 Viinilehden toimitus

RAW Berlin – Viinimessut pandemian keskellä

08.12.2021 Teksti ja kuvat Samuli Pasanen

Saku Tuominen: It’s not always Sunday

19.11.2021 Saku Tuominen + kuva Sampo Korhonen