Satokauden parhaat palat: neljä viiniä kasviksille

Juurekset ja vihannekset ovat juuri nyt parhaimmillaan. Tässä viinivinkit kasvisruoille.

03.09.2021 Viinilehden toimitus + kuva Unsplash

Viinit kasvisruoille
Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Kasvisten seuraan suosittelemme puhdaspiirteisiä, kypsän hedelmäisiä ja tasapainoisia viinejä niin valko- kuin punaviinienkin joukosta. Kasvisten valmistus- ja maustamistapa pitkälti ratkaisevat viinivalinnat. Tässä pätee tuttu sääntö: aromaattiselle ruoalle aromaattinen viini ja kevyemmälle annokselle kevyempi viini. Raakana kasviksissa on usein hieman karvautta, mutta muista, että monet kasvikset ja juurekset makeutuvat kypsyessään.

Herkullisimmat viinit kasvisruoille

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Huhtikuun Viinilehti on ilmestynyt. Sielukkaasti kuohuvan numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.