Yleinen

Italialaiset pastabileet

27.02.2021 Viinilehden toimitus

Vietä rento ilta italialaisittain. Kattilallinen pastaa, tomaattikastikkeessa hautuneita lihapullia, burrataa, gremolataa, oliiveja, artisokkaa, pinaattia, valkosipulileipiä… Rennolla pastaillallisella jokainen saa koota annoksena itse. Sitten vain viini auki ja nauttimaan!

Italialaisella illallisella pöydästä noustaan hakemaan vain lisää viiniä. Kata pöytään iso kattilallinen pastaa ja herkullisia lisukkeita. Kruunaa koko komeus valkosipulileivällä ja italiaisella valko- ja punaviinillä.  Pastabileet voivat alkaa!

Uunilihapullat

Burrata & gremolata

Marinoidut oliivit

Artisokka-pinaattisalaatti

Valkosipulileipävuoka

 

Vastaavia artikkeleita

Soave on kalaruokien kaveri – Lisää ostoskoriisi ainakin nämä viinit

13.04.2021 Viinilehden toimitus

Taivaallinen pastaillallinen voittaja-Chiantin kera!

Kaupallinen yhteistyö

24.03.2021 Viinilehden toimitus

Franciacorta: Kupliva nousija

23.03.2021 Sanna Pöyry + kuvat Ville Palonen