3 x tartarviini

Hyvä viini korostaa klassisen lihatartarin hienostuneita makuja. Erilaisilla viiniparituksilla annoksen makumaailmaa voi taivuttaa uusiin suuntiin.

Perun vanhat viiniperinteet palaavat

Perulaisilla viinitiloilla väreilee toiveikas tunnelma. Perinteiset Criolla-rypäleet ja muut paikalliset lajikkeet piirtävät Amerikan vanhaa tuottajamaata yhä näkyvämmin viinimaailman kartalle.

Tummien sävyjen mestari

Viinintekijä Federico Cerelli luo viininsä paletilla, josta löytyvät Toscanan upeimmat värit. Castello di Gabbianon punaviinit kertovat kasvupaikastaan ja rakastavat ruokaa.

Wynssin Sarah Pidgeon ja punaisen maan taika

Sarah Pidgeon sisäisti vasta Coonawarrassa viinitarhojen merkityksen viinintekijälle. Terra rossa -maaperä antaa alueen viineille elinvoimaa, intensiivisyyttä ja silkkistä pehmeyttä.

5 x uudet oranssiviinit

Maistoimme Alkon uudet oranssiviinit, joista löytyi kukkaisia aromeja ja yllättäviä lajikkeita. Tässä kattauksen parhaat.