viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

5 lajikkeen herkullinen kuohuviini pääsiäisherkulle

13 / 2017 Antti Rinta-Huumo

Kuohuviini Alsace

Maukas kananmunaherkku vaikkapa pääsiäisen alkuruoaksi

Ainekset

8 munaa
vettä
1 ps (180 g) pakastekatkarapuja
1/2 avokado
1 dl ranskankermaa
1/2 dl ruohosipulia hienonnettuna
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

  1. Keitä kananmunat vedessä kypsiksi noin 10 minuuttia.
  2. Hienonna sulatetut ja valutetut katkaravut veitsellä tasaiseksi massaksi. Säästä muutama rapu koristeluun.
  3. Halkaise avokado, poista kivi. Irrota hedelmäliha kuoresta ja soseuta haarukalla.
  4. Sekoita ranskankerma, avakadosose, katkarapumassa ja hienonnettu ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Kuori jäähtyneet munat ja täytä raputäytteellä. Tarjoa alkupalana raikkaan Wolfbergerin cremantin kanssa!

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä