viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

4 lajikkeen Alentejo raastepihveille

36 / 2017 Antti Rinta-Huumo

Punaviini Portugali

Vuohenjuusto ja parmesaani täyteläistävät maukkaat raastepihvit

Ainekset

10-15 kpl
Valmistusaika 30 min
*
Noin 6 dl juuresraastetta (esim. porkkanaa, punajuurta, perunaa, bataattia)
2 munaa
1 rs (150 g) levitettävää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
1 dl (parmesaani) juustoraastetta
1/2 dl korppujauhoja
1/2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippurirouhetta

Valmistusohje

  1. Kuori ja raasta juurekset mahdollisimman hienoksi raasteeksi. Sekoita raasteet kulhossa.
  2. Lisää sekaan loput aineet. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Kuumenna lettupannussa voita tai öljyä.
  4. Nosta lusikalla pihvimassasta nokareita lettupannulle, taputtele ohuiksi pihveiksi. Paista pihvit miedolla lämmöllä molemmin puolin. Älä hätäile, pihvit on helpompi kääntää, kun ne ovat saaneet rauhassa kypsyä ja jähmettyä

Vinkki:
Saat tuhdimman arkiaterian, kun tarjoat raastepihvit kermaisen perunamuusin ja yrttisen kermaviilikastikkeen kanssa.

Edellisen viikon viinivinkki

Luomu-silvaner kanttarellirisotolle

Julius Silvaner Westhofener Rotenstein Organic 2016

Valkoviini Rheinhessen
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä