viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Rehtiä rhônelaista

39 / 2017 Antti Rinta-Huumo

Punaviini Rhône

Mehevä Wallenberg viimeistellään yksikertaisen herkullisilla lisukkeilla

Ainekset

4 annosta
*
400 g vasikanpaistia
2 keltuaista
2 rkl maustepippuria jauhettuna
1 rkl mustapippuria jauhettuna
suolaa
3 dl kuohukermaa
6 paahtoleipäviipaletta
*
Paistamiseen:
voita

Valmistusohje

1. Puhdista liha kalvoista ja jänteistä. Jauha liha lihamyllyssä tai pyydä kauppiastasi tekemään tämä työvaihe.
2. Sekoita liha, keltuaiset, mausteet. Lisää kermaa valuvana nauhana koko ajan sekoittaen. Tarkista maku ja suolaisuus.
3. Muotoile massasta neljä pulleaa pihviä.
4. Poista leipäviipaleista reunat ja kuutioi leivät. Paneroi pihvit leipäkuutioilla molemmin puolin.
5. Paista pihvit runsaassa voissa miedolla lämmöllä molemmin puolin rapeiksi pinnaltaan. Jätä pihvit vähän punertavaksi, jotta mehevyys säilyy.

Lisukesuositus:
samettinen perunamuhennos ja keitetyt herneet tai puolukkasurvos.

Edellisen viikon viinivinkki

Aussirieslingin raikkautta aromikkaan pastan kyytipojaksi

Logan Weemala Riesling 2016

Valkoviini Australia
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä