Mansikoista ja marengista syntyy kesän helpoin, nopein ja herkullisin jälkiruoka. Pavlovan mansikkainen suutuntuma rakastaa kukkaisen hunajaista kuohuviiniä, jossa on aprikoosin ja hillotun päärynän aromeja.
Nopea pavlova

Ainekset:
8 kpl keskikokoisia marenkeja (esim. Walkers)
2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 rkl sokeria
1 dl turkkilaista jogurttia
Marinoidut mansikat:
500 g mansikoita
2 rkl vaniljasokeria
1–2 tl ruusuvettä (esim. Steenberg)
Valmistusohje:
1. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi.
2. Sekoita kermavaahtoon turkkilainen jogurtti.
3. Putsaa ja pilko mansikat paloiksi. Laita mansikat kulhoon, mausta vaniljasokerilla ja ruusuvedellä. Anna mehustua 15 minuuttia.
4. Kokoa leivokset. Laita marenkikiekot lautaselle. Nosta marenkien päälle kermatäytettä ja mansikoita.