viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Viinilehden Vuoden samppanja ja brunssin lohi-avokadoleivät

18 / 2024 Antti Rinta-Huumo

Samppanja Champagne

Avokadoleipä on brunssipöytien klassikko. Herkkuleivät saavat lisähurmaavuutta kylmäsavulohesta ja korianterista. Lasissa keinahteleva Viinilehden Vuoden samppanja kruunaa makunautinnon. Samppanjan kepeät kupat ja vivahteikas makumaailma tasapainottavat lohen ja avokadon kermaista rakennetta.

Lohi-avokadoleivät

Lohi-avokadoleivät

Ainekset:
6 viipaletta maalaisleipää
6 rkl tuorejuustoa
150 g kylmäsavulohta viipaleina
2–3 avokadoa
korianterin lehtiä

Valmistusohje:
1. Voitele leipäviipaleet tuorejuustolla. Asettele päälle lohiviipaleet.
2. Halkaise avokado ja poista kivi. Irrota hedelmäliha lusikalla kuoresta.
3. Leikkaa avokadot ohuiksi viipaleiksi ja nosta leipien päälle.
4. Koristele lohi-avokadoleivät korianterin lehdillä.

Edellisen viikon viinivinkki

Viinilehden Vuoden kuohuviini ja vapun parsahodarit

Bernard-Massard Chardonnay Brut

Kuohuviini Luxemburg
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä