viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Loiren laakson kuplia ja rapukauden starttaava Toast skagen

30 / 2021 Antti Rinta-Huumo

Loiren laakson herkullisessa kuohuviinissä on hersyvän hedelmäinen, omenaa, aprikoosia ja päärynää tarjoava tuoksu. Näitä aromeja monipuolistavat lisäksi hennon paahteiset, pähkinäiset, makean mausteiset ja kukkaiset vivahteet. Pehmeiden kuplien ryhdittämä maku tarjoaa erinomaisen, raikkaan seuralaisen klassiselle Toast skagenille. Rapukausi on aloitettu!

Alkon tuotesivu

Toast skagen

Toast Skagen

Ainekset:
500 g katkarapuja (jumbo)
2 dl majoneesia
1 rkl Dijon-sinappia
1/2 sitruunan mehu
tilliä hienonnettuna
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa
4 viipaletta paahtoleipää
4 rkl kirkastettua voita

Koristeluun:
100 g muikun tai siian mätiä
tilliä
mustapippuria

Valmistusohje:
1. Kuori katkaravut.
2. Sekoita majoneesi, sinappi, sitruunamehu, tilli ja katkaravut. Mausta pippurilla ja lisää tarvittaessa suolaa.
3. Leikkaa paahtoleivistä kantit pois ja paahda kullankeltaisiksi paistinpannulla kirkastetussa voissa.
4. Kokoa leipien päälle rapumassaa ja lusikallinen mätiä. Koristele tillillä ja rouhi pintaan ripaus mustapippuria.

Edellisen viikon viinivinkki

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä