Rapsakasta kesäkaalista ja täyteläisestä halloumista valmistetut kasvispihvit saavat kumppanikseen eksoottisen hedelmäisen, makean mausteisen ja kukkaisen viinin. Leveän hedelmäisen viinin ananaksen, hunajamelonin ja hillotun sitruunaan aromit ovat erinomainen yhdistelmä suolaisen halloumin kanssa.
Alkon tuotesivu
Kesäkaali-halloumpihvit
Ainekset:
300 g varhaiskaalia
200 g halloum-juustoa
1/2 ruukkua minttua
3 munaa
1 tl siirappia
½ dl korppujauhoja
½ tl mustapippuria
¼ tl suolaa
Paistamiseen:
voita ja öljyä
Tarjoiluun:
(tsatsikia)
Valmistusohje:
1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta halloum. Silppua minttu.
2. Yhdistä kulhossa kananmunat, korppujauhot, siirappi ja mausteet. Lisää kaali, halloum ja minttu. Sekoita hyvin. Anna seoksen tekeytyä jonkin aikaa.
3. Paista kaaliseoksesta voi-öljysekoituksessa miedolla lämmöllä pihvejä. Helpoiten paistaminen onnistuu pinnoitetulla lettupannulla.
4. Tarjoa kaali-halloumpihvit sellaisenaan, tsatsikin kanssa tai vaikka grilliruoan kaverina.