viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Sivut

Kestotilausehdot

Kestotilaaja saa Viinilehden vuosikerran aina irtonumeroiden kansihintaa edullisemmin.

Kestotilaus

Kestotilaus laskutetaan kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan, joka on aina edullisempi kuin vastaavan pituisen määräaikaisen tilauksen normaalihinta. Vuositilaus vuonna 2022 käsittää 7 lehteä. Lehden kestotilaus jatkuu, ellei tilaaja irtisano tilaustaan tai muuta sitä määräaikaiseksi. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Vuositilaus voi alkaa mistä tahansa ilmestyvästä numerosta.

Kestotilauksen vuositilaushintaan sisältyy myös kirjalahja, joka toimitetaan vuoden lopussa.

Muutokset

Viinilehden asiakaspalvelua hoitaa Jaicom Oy. Asiakaspalvelu vastaa maanantaista perjantaihin kello 8–16 numerosta (03) 4246 5394. Puhelu on normaalihintainen. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse: viinilehti(at)jaicom.com

Muutokset tilausjaksoihin tulevat voimaan noin kahden viikon kuluessa ilmoituksen kirjautumisesta Viinilehti Oy:n järjestelmään. Tilauksen päättyessä veloitetaan toimitetut lehdet irtonumeroiden normaaliin kansihintaan. Tulleita lehtiä ei tarvitse palauttaa eikä niitä hyvitetä.

Jos laskutusjakso tai maksuerä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, päättyy tilaus maksetun jakson päättyessä.

Tilaustarjoukset koskevat vain kotimaan tilauksia ja 18 vuotta täyttäneitä henkilöitä. Asiakaspalvelu neuvoo ulkomaan tilauksiin liittyvissä asioissa.

Tilauksen maksaminen ja tilaajalahjan toimitus

Tilaus tulee maksaa viimeistään eräpäivänä. Suorituksen yhteydessä tulee käyttää laskussa mainittua viitenumeroa. Tilaukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja toimitetaan postitse noin kuukauden kuluttua maksusuorituksen kirjautumisesta, ellei toisin ilmoiteta.

Jos maksut eivät ole ajan tasalla tilausta peruutettaessa, tilaajalle lähetetään loppulasku. Maksamattomasta tilauksesta tai tilauksesta, jonka loppulaskua ei ole maksettu, lähetämme huomautuslaskun, jonka summaan lisätään 5 euron huomautuskulut.

Tietosuoja

Tilaajat ja arvontaan osallistujat ovat Viinilehti Oy:n asiakasrekisterissä, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. Yhtiöllä on lisäksi oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuihin käyttötarkoituksiin (kuten suoramarkkinointi, etämyynti ja markkinatutkimukset) henkilötietolain mukaisesti. Tilaaja voi kieltää tietojensa käytön markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluun.

Rekisteriseloste ja kuvaus ovat nähtävissä Viinilehti Oy:n toimistossa, Melkonkatu 24, 00210 Helsinki. Henkilötietolain 26 § ja 30 §:n mukaiset yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina em. osoitteeseen tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä