Tilaa nyt Viini-lehti
Viini-lehti on Suomen johtava viineihin keskittynyt aikakauslehti. Viini-lehden mukana matkustat joka numerossa eri viinialueille ja tutustut ihmisiin ja kunkin alueen viinin tekemisen perinteisiin ja tyyleihin. Nautit eri maiden ruokakulttuureista ja vierailet herkuttelua rakastavien ihmisten luona. Lisäksi Viini-lehti maistaa kaikki Alkon uutuudet ja antaa puolueettomat arviot ruokasuosituksineen.
Makupala uusimmasta lehdestä
Tomaatti-basilikacrostada
8 annosta
400 g (noin 6 dl) vehnäjauhoja
1 tl suolaa
2 rkl oliiviöljyä
1 pkt kuivahiivaa
2 ½ dl kädenlämpöistä vettä
Täyte
1 ruukku basilikaa
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 rkl oliiviöljyä
200 g aurinkokuivattuja tomaatteja
100 g parmesanraastetta
Kuumenna uuni 250 asteeseen.
Kaada leipätaikinan aineet yleiskoneen taikinakulhoon.
Anna koneen vaivata aineet sileäksi tahnaksi.
Kohota taikinaa 20-30 minuuttia.
Sekoita täytettä varten hienonnettu basilika, valkosipuli ja oliiviöljy.
Pyöritä taikinasta pyöreitä leipiä ja sivele ne basilikaöljyllä.
Asettele pinnalle aurinkokuivattuja tomaatteja ja parmesaania.
Nosta leivät uunipellille ja paista noin 8 minuuttia.
Saat tilaajalahjana
Viinistä viiniin 2012 -kirjan (arvo 19,90) sekä Decanterin 20 euron lahjakortin. Tilaajalahjojen arvo yhteensä 39,90€!
Decanterin lahjakortti käy maksuvälineenä myymälöissä (Yrjönkatu, Hki ja Ison Omenan kauppakeskus, Espoo) ja verkkokaupassa www.decanter.fi