Artikkelit
951 Tulosta
Ihana, täyteläinen valkohomejuusto
Voimakkaasti tuoksuvat, täyteläisen kermaiset ja syntisen herkulliset valkohomejuustot ovat monien juustonystävien suurimpia intohimonkohteita. Kaada sen kaveriksi lasiin herkullista viiniä.
Vegejuustot – uhka vai mahdollisuus?
Vegaaninen juusto: uhka vai mahdollisuus? Maistelimme kasvipohjaisia herkkuja juhlapöytään.
Jumalainen Assyrtiko – kreikkalainen rypäle, joka on kaikkien huulilla
Se on trendikäs, valkoinen ja kreikkalainen. Assyrtiko nostattaa nyt maailmalla korkeimpia aaltoja.
Nokka kohti Norjaa – road trip pohjoiseen
Autoreissu Pohjois-Norjaan on kesän kohokohta. Tromssan naapurisaarilla nautitaan villeistä maisemista, leppoisasta leirielämästä ja tuoreesta kalasta.
Kotimaanmatkailua: lähiruokaa ja lempeitä löylyjä Pihlajapuussa
Nurmeksen seudulla toimiva Pihlajapuu on vanhaan kyläkouluun entisöity majatalo, joka palkitsee herkuttelua ja saunomista arvostavan lomailijan.
Sesongissa: nokkonen
Kevään hennoissa nokkosissa on hienostunut maku ja rutkasti hyödyllisiä ravintoaineita. Kurkkaa vinkit nokkosmetsälle ja viinivalintoihin.
Sesongissa: voikukka
Voikukka valtaa taas pihat, puistot ja pientareet. Mutta se valloittaa myös lautasella. Katso vinkit voikukan käyttöön kesäkeittössä.
6 x vappuviini – pihistä ja panosta!
Vappua voi juhlistaa monella tavalla – ja monella budjetilla. Näillä täsmäiskuilla valitset ostoskoriisi juuri sinun suunnitelmiisi sopivat vappukuohuvat.
Lähtölaskenta vappuun: 5 x prosecco
Vappu on kuplajuomien sesonkia. Erityisesti helposti lähestyttävät, hedelmäisen suunmyötäiset ja pirskahtelevat proseccot ovat keväisten juhlien suosikkeja.
Helena Puolakka: “Silloin tiesin, että tätä tulen tekemään koko loppuelämäni”
Hyvän elämän resepti -juttusarjassa pääsemme kurkistaman, mistä tunnettujen ravintola-alan ammattilaisten hyvä elämä koostuu. Keittiömestari Helena Puolakka ammentaa energiaa suurkaupunkien sykkeestä ja antaa naurun hersyä.
Juhlista luonteikkailla crémanteilla!
Näissä crémanteissa on ranskalaisittain sitä jotain tiettyä “je ne sais quoi’ta”.
Jaakko Heinimäki: Kasvoiko paratiisissa omenapuu?
“Alussa oli paratiisi, ja kaikki oli hyvin. Aatami ja Eeva viihtyivät alastomina toistensa seurassa, ja sitten käärme tuli ja houkutteli heidät syömään omenan kielletystä puusta. Ja siihen se ilo loppui.” Jaakko Heinimäki pohtii synnin ja calvadoksen yhteyttä.
Lähde reissuun Riikaan! Ruokatori kiehtoo ja vie kielen mennessään
Riiassa käydessä kannattaa seikkailla pari tuntia Euroopan suurimpiin kuuluvalla ruokatorilla.