viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Todellinen Wow jättikatkaravuille!

4 / 2018 Antti Rinta-Huumo

Valkoviini Niederösterreich

Jättikatkarapu kääriytyy parmankinkkuun

Maukkaan aromaattisen valkoviinin seuraan suosittelisin valmistamaan tällä kertaa herkullisia, paistettuja jättikatkaravun pyrstöjä sitruksisen tagliatellen kera.

Leikkaa parmankinkkuviipaleet pitkittäissuunnassa kahteen osaan. Kuivaa sulatetut jättikatkaravun pyrstöt huolellisesti ja kiedo leikkaamasi kinkkuviipale tiukasti pyrstön ympärille.

Valmista seuraavaksi lisuke esimerkiksi tagliatelle-pastasta. Kypsennä pasta suolalla maustetussa vedessä al dente -kypsyyteen. Valuta pasta hyvin. Kuullota kattilassa öljyssä valko- ja salottisipulia, sekä halutessasi hieman kuutioitua tuoretta chiliä. Nosta hyvin valutettu tagliatelle joukkoon, raasta sekaan sitruunankuorta ja reilusti parmesanjuustoa. Purista sitruunasta mehua ryhdikkyyttä antamaan. Sekoita ja tarkista maku.

Kuumenna paistinpannu ja lisää siihen pikku tilkka öljyä. Paista kinkkuun kääräistyt ravunpyrstöt nopeasti pannulla. Lisää lopuksi ravuille hienonnettua lehtipersiljaa.

Nostele sitruunaista tagliatellea lautaselle ja asettele ravunpyrstöt annokseen. Nauti Wow’n ja hyvän mielen kera!

Edellisen viikon viinivinkki

Merlot’n mehevyyttä kasvisruoalle

McGuigan Bin 3000 Merlot 2014

Punaviini Etelä-Australia
Lue lisää

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä