Jättikatkarapu kääriytyy parmankinkkuun
Maukkaan aromaattisen valkoviinin seuraan suosittelisin valmistamaan tällä kertaa herkullisia, paistettuja jättikatkaravun pyrstöjä sitruksisen tagliatellen kera.
Leikkaa parmankinkkuviipaleet pitkittäissuunnassa kahteen osaan. Kuivaa sulatetut jättikatkaravun pyrstöt huolellisesti ja kiedo leikkaamasi kinkkuviipale tiukasti pyrstön ympärille.
Valmista seuraavaksi lisuke esimerkiksi tagliatelle-pastasta. Kypsennä pasta suolalla maustetussa vedessä al dente -kypsyyteen. Valuta pasta hyvin. Kuullota kattilassa öljyssä valko- ja salottisipulia, sekä halutessasi hieman kuutioitua tuoretta chiliä. Nosta hyvin valutettu tagliatelle joukkoon, raasta sekaan sitruunankuorta ja reilusti parmesanjuustoa. Purista sitruunasta mehua ryhdikkyyttä antamaan. Sekoita ja tarkista maku.
Kuumenna paistinpannu ja lisää siihen pikku tilkka öljyä. Paista kinkkuun kääräistyt ravunpyrstöt nopeasti pannulla. Lisää lopuksi ravuille hienonnettua lehtipersiljaa.
Nostele sitruunaista tagliatellea lautaselle ja asettele ravunpyrstöt annokseen. Nauti Wow’n ja hyvän mielen kera!