Aromikas kuorrute viimeistelee kuhafileen
Valmista tämän eloisan hedelmäisen valkoviinin seuraan maukas kala-annos. Hanki esimerkiksi kuhafileitä (voit halutessasi käyttää myös siikaa). Mausta ruodoton, nahaton kala suolalla ja pippurilla.
Valmista tämän jälkeen kalalle lopuksi lisättävä kuorrute. Hienonna salottisipulia, kirveliä ja etikkapunajuurta hyvin pieneksi. Kuullota hienonnettu sipuli pannulla, sekoita joukkoon kirveli ja punajuuri. Lisää mukaan myös pieneksi kuutioitua kylmäsavulohta ja purista mausteeksi hieman sitruunamehua ja rouhaise myllystä mustapippuria. Viimeistele muutamalla lusikalla ranskankermaa ja parmesanraastetta. Anna tekeytyä hetkisen verran.
Lisäkkeeksi voit valmistaa tagliatellepastaa, jonka viimeistelet meheväksi kermalla ja maustat raastetulla sitruunankuorella.
Kuumenna pannulla nokare voita. Lisää kalafileet pannulle ja paista nopeasti. Nosta uunivuokaan ja lusikoi päälle pieni kerros valmistamaasi kuorrutetta. Nosta kuumaan uuniin muutamaksi minuutiksi.
Nostele lautaselle mehevää pastalisuketta ja asettele kuorruttamasi kalafilee annokseen. Nauti Deep Rootsin kera!