viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Viikon viinivinkki

Rotarin punertavia kuplia blinille

10 / 2016 Antti Rinta-Huumo

Kuohuviini Italia

Mehevä blini piparjuurella maustetun poronpaistin kera

Vielä ehtii nauttia talviherkkua blinejä!

Tämän viinin seuraan voit valmistaa lisukkeen vaikkapa savustetusta poronpaistista. Hanki kaupasta valmiita paistiviipaleita ja leikkaa ne edelleen hyvin pieniksi kuutioiksi. Kuutioi pieniksi myös pikkuruisia cocktail-maustekurkkuja. Sekoita kulhossa.

Raasta joukkoon maun mukaan tuoretta piparjuurta. Ole piparjuuren kanssa kuitenkin varovainen, sillä se on runsaasti käytettynä viinille hyvin haastava. Piparjuuren tulee antaa lisukkeeseen vain pientä vivahdetta.

Lisää kulhoon maustamatonta tuorejuustoa. Hienonna joukkoon hieman tuoretta timjamia. Rouhaise mausteeksi vielä mustapippuria ja tarkista maku.

Anna vetäytyä makujen tasaantumiseksi. Tarjoile mehevän blinin, hyvin pieneksi kuutioidun punasipulin ja eloisan ryhdikkään Rotarin kera.

Blinitaikinan reseptin löydät täältä

Edellisen viikon viinivinkki

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä