Joulun jämäpastat! Täydellistä välipäivien herkutteluun

Joulun välipäivinä maistuu joulun maut, mutta uudessa muodossa. Hyödynnä jouluruokien jämät herkullisiin pastoihin.

19.12.2024 Anna-Kaisa Karppinen + kuva Elvi Rista + tyyli Juuli Hakkarainen

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Mainos - Sisältö jatkuu alla

Juustopasta

Juustopasta on ihanaa lohturuokaa, jota on helppo varioida juustoja vaihtamalla. Tee tänä vuonna lohtupasta joulun juustopöydästä jääneistä kannikoista.

Lanttu-salviaraviolit

Modernissa jouluruoassa yhdistyvät klassiset maut, mulla uudenlaisella otteella. Herkulliset salviaraviolit saavat runsautta suussa sulavasta lantusta.

Punajuuri-pestopasta

Tässä pastassa maistuu joulun maut, mutta uudessa muodossa. Hyödynnä rosollin jämät punajuuri-pestopastaan.

Sitruuna-perunagnocchit & mätimousse

Herkulliset sitruuna-perunagnocchit ja mätimousse syntyvät vaikkapa joulun juhlapöydän jämistä.

Carbonara

Joulukinkun jämistä syntyy järisyttävän herkullinen carbonara. Täydellistä välipäivien ruokaa!

Lue myös

Mainos - Sisältö jatkuu alla
Huhtikuun Viinilehti on ilmestynyt. Sielukkaasti kuohuvan numeron löydät kauppojen lehtihyllyiltä.