Kaupallinen yhteistyö

Haluaisitko viinimatkalle Piemonteen? Osallistu arvontaan ja voita liput!

Kaupallinen yhteistyö

16.09.2022 Viinilehden toimitus

Piemonte, tuo barberan, barolon ja barbarescon kotikontu, on yksi Italian merkittävimmistä viinintuotantoalueista. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä herkulliselle viinimatkalle Italian viinimekkaan. Osallistu arvontaan ja voita matka kahdelle!

Lennä Milanoon, vuokraa auto ja majoitu kolme yötä Montforte d’Albassa sijaitsevassa suomalaisomisteisessa Casa Visettessä. Nauti pitkä viikonloppu Piemonten henkeäsalpaavista maisemista, vieraile viinitiloilla ja maistele alueen toinen toistaan herkullisempia viinejä.

Osallistu arvontaan liittymällä Viikon viinivinkki- ja Cin Cin Vino -uutiskirjeen tilaajaksi!

Kilpailuaika on 19.9.– 31.10. Palkinto arvotaan tiistaina 1.11. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Viinimatkan arvo on noin 3 000 €. Palkinto pitää käyttää vuoden 2023 aikana. Matka-ajankohta sijoittuu keväälle (1.1.–18.6.2023) tai syksylle (21.8.–31.12.2023). Viinimatka sisältää lennot Milanoon kahdelle hengelle, autonvuokrauksen to–su, kahden hengen kolmen yön majoituksen Casa Visettessä sekä viinitilavierailuja pe–la.

Lue lisää kilpailun säännöistä täältä.

Piemonte – viinin- ja ruoanrakastajan aarreaitta

Piemonte on tryffelien ja punaviinien tyyssija, joka houkuttelee gastromatkaajan herkullisten pohjoisitalialaisten herkkujen äärelle. Piemontessa pasta on taivaallista ja tryffelit paikallisia – ja toinen toistaan herkullisemmat ruoat huuhdotaan alas tyylikkäillä klassikkoviineillä. Täyteläisen samettiset barolot ja elegantit barbarescot kutkuttavat viininrakastajan kieltä osteriasta toiseen. Pittoreskien kylien mukulakivikadut ja viinitilojen kumpuilevat maisemat saavat ruoka- ja viinimatkaajan haaveilemaan viikonloppumatkaansa pidentämisestä sapattivuodeksi. Viininrakastajalle italialainen laatuviinialue on hemmottelua tilalta toiselle. Klassisten punaviinien lisäksi alueelta löytyy loistavia valkoviinejä ja tyylikkäitä kuplivia.

Lue lisää

Voita liput Vuoden Tarjoilija -finaalin kisaravintolaan!

19.09.2022 Viinilehden toimitus

Italian makeiden viinien lyhyt oppimäärä ja parhaat viinit

02.08.2022 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Italia – suuri ja suosittu viinimaa

16.07.2022 Viinilehden toimitus + kuva Shutterstock

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä