viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Sivut

Voita viinimatka Piemonteen – kilpailun säännöt

Arvonnan järjestäjänä toimii Viinilehti Oy ja Cin Cin Vino.

Kilpailuaika on 19.9.– 31.10. Palkinnon arvonta suoritetaan tiistaina 1.11.2022. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Osallistujien kesken arvotaan kahden hengen matka Piemonten maakuntaan Italiaan. Matkan arvo on noin 3 000 €.

Palkinto pitää käyttää vuoden 2023 aikana. Matka-ajankohta sijoittuu keväälle (1.1.–18.6.2023) tai syksylle (21.8.–31.12.2023). Viinimatka sisältää lennot Milanoon kahdelle hengelle, autonvuokrauksen to–su, kahden hengen kolmen yön majoituksen Casa Visettessä sekä viinitilavierailuja pe–la.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy seuraavat ehdot:

1. Palkinto arvotaan kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken.
2. Kilpailuun osallistuvan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.
3. Kilpailuun eivät voi osallistua henkilöt, jotka työskentelevät kilpailun järjestävässä yrityksessä.
4. Kilpailuun saa osallistua ainoastaan omalla nimellä ja henkilötiedoilla. Kukin henkilö saa osallistua kilpailuun vain kerran.
5. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse ja/tai puhelimitse. Henkilö itse vastaa siitä, että sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat oikein. Voittajien nimiä ei julkaista erikseen verkkosivustolla. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjä ei ole vastuussa kilpailuajan aikana ilmenevistä viallisista internet-yhteyksistä johtuvista teknisistä käyttöhäiriöistä (esimerkiksi palvelinten toimimattomuudesta).
6. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä tai keskeyttää tai lopettaa arvonnan järjestämisen koska tahansa.
7. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. Henkilötietoja käytetään arvonnan järjestäjien ja niiden tytäryritysten suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, mielipide- ja markkinatutkimuksiin tai muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin. Markkinointia voidaan tehdä myös sähköisesti esimerkiksi sähköpostin ja matkapuhelimen välityksellä. Tietojen käytön/luovutuksen voi kieltää ilmoittamalla siitä Viinilehti Oy:n tilaajapalveluun: viinilehti@jaicom.com, (03) 4246 5394 (ma–pe 9–16, normaalihintainen puhelu).
8. Järjestäjä maksaa arpajaisveron.
9. Järjestäjien vastuu millä tahansa perusteella kaikkia kilpailun osanottajia kohtaan yhteensä ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää ja arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjät kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
10. Palkintoa koskevat ehdot: Järjestäjä varaa oikeuden suorittaa uusi arvonta, jos voittajaa ei ole tavoitettu 3.11.2022 klo 16 mennessä. Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia. Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa palkinnon esittelyn yhteydessä.
11. Matka ei sisällä henkilökohtaisia kuluja (esimerkiksi passi-, viisumi- ja rokotuskulut sekä matkavakuutus). Tarkempi matkaohjelma käydään läpi voittajien kanssa. Pidätämme oikeuden matkaohjelman muutoksiin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkintoa ei voi siirtää toiselle. Matkustusaikaa ei voi muuttaa.

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä