Yvon Mau Saint-Emilion 2014

Punaviini Bordeaux

Arvio

Aromeiltaan melko hillitty tuoksu tuo mieleen herukat, maaperän soraiset aromit ja hennon yrttisyyden. Keskitäyteläinen maku on nuorekas ja suutuntumaltaan napakan särmikäs. Viiniä tukevat melko karheat tanniinit ja terhakka hapokkuus tuovat makuun ryhtiä. Viini jättää hieman karhean jälkivaikutelman ja kaipaa ruokaa seurakseen.

Ruokasuositus

Tummat lihat mediumkypsänä. Myös kovat, suolaiset juustot.

Poistunut valikoimasta

Sopivia reseptejä

Pääruoka

Ripirapeat lammasvartaat ja fenkolisalaatti

time Created with Sketch.
8 h 50 min
Gluteeniton Liharuoka
Pääruoka

Grillatut porsaan kyljykset, maissisalsa ja chipotlekerma

time Created with Sketch.
6 h
Gluteeniton Liharuoka
Pääruoka

Nuotio-bouillabaisse

time Created with Sketch.
1 h 10 min
Maidoton Kalaruoka

Vastaavia artikkeleita

3 aromaattista viiniä, 3 juustoa – katso parhaat makuparit

19.06.2019 Antti Uusitalo + Kuva Laura Riihelä

Huurteista kesää – 5 parasta uutuusolutta!

19.06.2019 Anikó Lehtinen Kuva: Shutterstock

TOP 5: Viinit kesäiseen kalapöytään

17.06.2019 Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo Kuva Sami Repo