Trimbach Pinot Gris Réserve 2013

Valkoviini Alsace

Arvio

Varsin leveän hedelmäinen tuoksu tuo mieleen ananaksen, persikan ja punaisen omenan. Vivahteita monipuolistavat vielä makean mausteiset, hunajaiset ja kukkaisetkin sävyt. Aavistuksen makeahkossa maussa on tuoksun aromien lisäksi öljymäistä ja kypsän sitrusmaista aromikkuutta. Maku on tuoksuun nähden leveä. Tasainen suutuntuma saa ryhtiä tuntuvasta hapokkuudesta ja makeasta mausteisuudesta. Kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, parfyymisen, hillottua sitruunaakin aromeiltaan muistuttavan jälkivaikutelman.

Ruokasuositus

Punalihaiset kalaruoat ja äyriäiset paistettuna tai grillattuna. Myös vaikkapa hieman maustetumpinakin versioina. Kokeile myös vaaleaa lihaa.

Poistunut valikoimasta

Sopivia reseptejä

Kaupallinen yhteistyö
Pääruoka

Parsa-halloumivartaat ja roja-kastike

time Created with Sketch.
30 min
Kasvisruoka
Kaupallinen yhteistyö

Vastaavia artikkeleita

Vuoden parhaat hanaviinit 2019 on valittu – voittajat tulevat Saksasta ja Portugalista

13.06.2019 Antti Rinta-Huumo ja Juha Berglund + Kuva Laura Riihelä

TOP 5: Magnumit kesäjuhliin

12.06.2019 Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo Kuva Shutterstock

Liity porukkaamme, haemme uutta työntekijää

11.06.2019 Elisa