Trimbach Pinot Gris Réserve 2013

Trimbach Pinot Gris Réserve 2013
Luonteikas viini

Poistunut valikoimasta

Valkoviini / AC Alsace / Ranska
Trimbach
Pinot Gris
23,69 € (0,75 l)

Leveän hedelmäinen, mausteinen ja kypsää ananasta, hunajaa sekä makeita mausteita aromeiltaan muistuttava valkoviini täyteläisten ja vaikkapa maustetumpienkin punalihaisten kalojen ja vaalean lihan seuraan.

Arvio: Varsin leveän hedelmäinen tuoksu tuo mieleen ananaksen, persikan ja punaisen omenan. Vivahteita monipuolistavat vielä makean mausteiset, hunajaiset ja kukkaisetkin sävyt. Aavistuksen makeahkossa maussa on tuoksun aromien lisäksi öljymäistä ja kypsän sitrusmaista aromikkuutta. Maku on tuoksuun nähden leveä. Tasainen suutuntuma saa ryhtiä tuntuvasta hapokkuudesta ja makeasta mausteisuudesta. Kokonaisuus jättää pitkään maistuvan, parfyymisen, hillottua sitruunaakin aromeiltaan muistuttavan jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Punalihaiset kalaruoat ja äyriäiset paistettuna tai grillattuna. Myös vaikkapa hieman maustetumpinakin versioina. Kokeile myös vaaleaa lihaa.

Kokkaile tämän viinin kaveriksi vaikkapa kokonainen porsaan sisäfilee ja paahdettua kaalia. Katso helppo ja maistuva HK:n resepti!

5/ 5 Tyylikäs huippuviini
Edullinen ostos
Valmis juotavaksi

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä