Hewitson Ned & Henry’s Shiraz 2016

Punaviini Australia

Arvio

Muheva, makeahko, kypsän tummasävytteinen tuoksu tuo mieleen kuivatut luumut, mustaherukan ja karhunvatukan. Tuoksussa on erotettavissa myös paahteisuutta ja makeaa mausteisuutta. Täyteläinen maku toistaa tuoksun aromit. Intensiivisestä mausta voi erottaa myös savuista, sekä orastavan eläimellistä, nahkaista aromikkuutta. Suutuntumaltaan viini on hyvin mehukas. Kokonaisuus saa ryhtiä kypsästä tanniinisuudesta, joka kantaa kokonaisuutta pitkään, mustapippuriseen, parfyymiseen ja orastavan nahkaiseen jälkivaikutelmaan.

Ruokasuositus

Grillattu tumma liha, myös riista. Erinomainen viini kovien, suolaisten juustojen seuraan.

Poistunut valikoimasta

Sopivia reseptejä

Pääruoka

Ripirapeat lammasvartaat ja fenkolisalaatti

time Created with Sketch.
8 h 50 min
Gluteeniton Liharuoka
Pääruoka

Grillatut porsaan kyljykset, maissisalsa ja chipotlekerma

time Created with Sketch.
6 h
Gluteeniton Liharuoka
Pääruoka

Nuotio-bouillabaisse

time Created with Sketch.
1 h 10 min
Maidoton Kalaruoka

Vastaavia artikkeleita

3 aromaattista viiniä, 3 juustoa – katso parhaat makuparit

19.06.2019 Antti Uusitalo + Kuva Laura Riihelä

Huurteista kesää – 5 parasta uutuusolutta!

19.06.2019 Anikó Lehtinen Kuva: Shutterstock

TOP 5: Viinit kesäiseen kalapöytään

17.06.2019 Viinisuositukset Antti Rinta-Huumo Kuva Sami Repo