Giuseppe Campagnola Valpolicella Ripasso 2015

Giuseppe Campagnola Valpolicella Ripasso 2015

Poistunut valikoimasta

Punaviini / DOC Valpolicella Ripasso Classico Superiore / Veneto, Italia
Giuseppe Campagnola
Corvina, Molinara, Rondinella
17,98 € (0,75 l)

Mehevän muheva, kuivattuja hedelmiä, makeita mausteita, hentoa mokkaisuutta - myös mustia marjoja aromeiltaan muistuttava, tasainen punaviini on monikäyttöinen ruokaviini.

Arvio: Mehevä ja herkullinen, hyvin kypsän hedelmäinen, nuorekas tuoksu tuo mieleen tummat marjat, muhevan maaperän ja paahteisen mausteisuuden. Maku on täyteläinen ja nuorekas. Aromeiltaan se seuraa tarkasti makua. Viinistä voi erottaa kuivattua hedelmää, sekä lisäksi hentoa kahvisuutta, mokkaisuutta ja savuisuutta. Mehukasta suutuntumaa ryhdittää pehmeän tanniinisuuden lisäksi kypsän marjainen hapokkuus. Kokonaisuus jättää tasaisen, hieman jopa mustikkaankin viittaavan jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Erittäin monikäyttöinen viini paistettujen tai grillattujen liharuokien seuraan. Myös kovat ja suolaiset juustot.

4/ 5 Harmoninen, laadultaan erinomainen
Laatu vastaa hintaa
Valmis juotavaksi

Mainos, sisältö jatkuu alla

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden tilaajien joukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä