Amalaya Malbec Tannat Syrah 2015

Amalaya Malbec Tannat Syrah 2015

485797, Alkon tuotesivu

Punaviini / Valle Calchaqui / Salta, Argentiina
Hess Collection Winery
Malbec, Syrah, Tannat
9,49 € (0,75 l)

Muheva, tummasävytteinen ja vienosti jo kehittynytkin viini tummien liharuokien sekä kovien, suolaisten juustojen kaveriksi.

Arvio: Tummanpuhuva ja muheva, aavistuksen kehittynytkin tuoksu muistuttaa karhunvatukoista ja mustaherukoista, luumuista sekä yrteistä ja mausteista. Siinä on myös maaperän multaisuutta ja tummaa suklaata. Suuntäyttävä, aromeiltaan kerrroksellinen maku lunastaa tuoksun lupaukset. Suutuntumaltaan viini on silkkisen pehmeä. Intensiiviselle maulle tuovat ryhtiä eloisat hedelmähapot ja pehmeät tanniinit. Viini jättää pitkään maistuvan ja tyylikkään monivivahteisen jälkivaikutelman.

Ruokasuositus: Tummat lihat grillattuna ja paistettuna. Myös kovat ja suolaiset juustot.

Katso Antti Vahteran täsmäresepti.

4/ 5 Harmoninen, laadultaan erinomainen
Löytö
Valmis juotavaksi

Mainos, sisältö jatkuu alla

 • 2 kommenttia artikkeliin ”Amalaya Malbec Tannat Syrah 2015

  1. Ihmetyttää, että melko usein Viinilehdessä hehkutetaan viinejä, joita ei ole saatavilla kuin parissa Alkossa maanlaajuisesti. Ja kovin usein korkeintaan yhdessä liikkeessä koko pääkaupunkiseudulla 🙁

  2. Hei Jari,
   Kyllä, harmittelemme täällä Viini-lehdessä samaa asiaa. Kannattaa antaa palautetta Alkon suuntaan, jotta viinien saatavuus parantuisi.
   Arvioimme kaikki Alkon vakiovalikoiman tuotteet, jotka aikaisemmin olivat myös hyvin saatavilla ympäri Suomea. Alkon muuttuneiden käytäntöjen jälkeen myymälöiden valikoimat vaihtelevat runsaasti mutta toiveiiden ja kyselyiden perusteella myymälävastaavat voivat vaikuttaa liikkeensä tuotteisiin ja siihen mitä pulloja hyllyssä on…

  Kommentoi

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nostot

89,90€

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa lehti ja liity mukaan Viini-lehden kasvavaan tilaajajoukkoon.

Saat vuosikerran kestotilauksena hintaan 89,90 €. Vuosikerta sisältää 10 runsasta lehteä sekä kestotilaajan etuna Viinistä viiniin -vuosikirjan (avo 19,90 €). Kirjalahja toimitetaan kestotilaajille painotuoreena lokakuun lehden mukana.

Tilaa tästä