viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Sivut

Meissä jokaisessa asuu pieni viinimuija

Tilaa uutiskirje ja osallistu arvontaan!

Viinimuijat on Viinilehden uusi sisältötyyppi, joka kajahtaa eettereihin ensimmäisen kerran livetastingina vapun alla. Viinimuijina häärää Viinilehden tehokaksikko eli ystävykset Eeva Hakala ja Lulu Myllyniemi. Eeva ja Lulu ovat jo vuosien ajan tehneet tiiviisti töitä Viinilehden tapahtumien parissa, ja myös heidän viinimakunsa on kulkenut samoja polkuja. Viinimuijien tavoitteena on rennon letkeästi fiilistellä ja jutella viinistä kulloisenkin teeman ympärillä. Haluamme omalta osaltamme mataloittaa kynnystä astua viinien maailmaan. Avainsanoja tekemisessä ovat ilo ja rentous – viinitietoa silti unohtamatta. Me olemme viininrakastajia varten ja tulemme kysymään yleisöltä toiveita käsiteltävistä aiheista!

Haluatko kuulla meistä jatkossakin? Seuraa meitä Instagramissa ja tilaa viinimuijien oma, säännöllisen epäsäännöllisesti ilmestyvä uutiskirje sähköpostiisi! Uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan supersiisti viinimuija-paita.

Tilaa Viinimuijien uutiskirje sähköpostiisi – uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan 10 supersiistiä Viinimuija-paitaa! Arvonta suoritetaan 31.5.2020 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

ARVONTA SUORITETTU – olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti!

Kyllä kiitos, tilaan Viinimuijien uutiskirjeen sähköpostiini!

 

Keitä me sitten olemme?

Lulu on ollut viinimuija jo yli 20 vuotta. Viinikiinnostus heräsi useiden Alsaceen Ranskaan ja Toscanaan Italiaan suuntautuneiden kesälomareissujen myötä. Sittemmin reissuja eri Euroopan viinialueille on kertynyt lukuisia sekä vapaa-ajan että työn merkeissä. Viinilehdessä Lulu on työskennellyt yli 10 vuoden ajan ja vastuualueina ovat olleet lehden markkinointi, levikki, tapahtumat ja viimeisimpänä mediamyynti. Tällä hetkellä Lulun viinikiinnostus suuntautuu vahvasti naturalviinityyliin. Lulun suosikkirypäleet ovat valkoisista Albariño ja punaisista Gamay. Lulun mielestä viini on parasta perheen, ystävien ja herkullisen ruoan kanssa nautittuna!

Eevasta tuli viinimuija Italian matkalla vuonna 2008, kun hän loma-asunnossa kokkaillessaan koki ahaa-elämyksen ruoan ja viinin merkityksestä toistensa parina. Siitä lähtien reissuja viinialueille on kertynyt paljon ja sama WSET Level 3 -tutkinto on suoritettuna. Viinilehdessä Eeva aloitti digi- ja tapahtumatuottajana ja nykyään työpäivät kuluvat yrityksen kaupallisten toimintojen sekä Viinikellari.com -verkkokaupan parissa. Suosikkirypäleet menevät käsi kädessä viinimuijakollegan kanssa, lisäyksenä edellisiin vielä Chardonnay ja Pinot Noir. Eevan lasiin kaatuu useimmiten rotevampia valkkareita ja kevyempiä punkkuja, mieluiten kestävän kehityksen periaattein valmistettuina. Viini on parhaimmillaan nautittuna hyvässä seurassa ja sopivan ruoan parina.

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä