Sivut

Viinikurssit ja tastingit

Kutsu tilaisuuteesi Suomen johtavia viinineniä tai pyydä meitä järjestämään koko ilta avaimet käteen -periaatteella. Viinilehden ammattitaitoinen tiimi rakentaa sinulle elämyksellisen ohjelman.

Viinitasting on erinomainen ohjelma henkilökunnalle tai asiakastilaisuuksiin, kun tarvitset herkullista, kaikkia kiinnostavaa ohjelmaa.

Olemme järjestäneet viinikursseja ja tasting-tilaisuuksia 4-250 hengelle jo 25 vuoden ajan. Tulemme haluttaessa kotiisi, majakkasaarelle tai vaikkapa Lappiin kelomökkiin. Tarvittaessa kurssi hoituu sujuvasti myös englannin kielellä.

Pääpiruina tilaisuuksissamme esiintyvät Viini-lehden asiantuntijat, joiden rento ja mukaansatempaava ote on saavuttanut huippusuosion asiakkaidemme keskuudessa. ”Tavoitteenani on luoda innostunut ja utelias ilmapiiri”, yksi viinihörhömme, Antti Rinta-Huumo toteaa. ”Oppiminen ja oivaltaminen voi ja pitää olla hauskaa. On upeaa huomata, miten porukka hitsautuu tiiviiksi yhteisen kokemuksen myötä”, hän jatkaa.

Viinilehden järjestämillä kursseilla voit luottaa siihen, että tastingin sisältö on laadittu asiakaslähtöisesti ja puolueettomasti, eivätkä kurssit ole etukäteen sponsoroituja viinien markkinointitilaisuuksia.

Esimerkkejä Viini-illoista:

Aistikas ilta tuoksujen ja makujen maailmassa
Tämä viinimaailman perusasioihin paneutuva ilta sopii sekä viiniharrastuksessaan alkutaipaleella olevalle että jo pidemmälle ehtineelle harrastajalle. Viinintuoksuisessa illassa opitaan katsomaan, haistamaan ja maistamaan viinejä sekä saadaan paljon vinkkejä siitä, miten viinien nauttimisesta voi saada enemmän irti. Herkullisen viinipruuvin ohella opit kuin huomaamatta paljon perustietoa viineistä, valmistuksesta, viinin aromeista ja rakenteesta. Ilta tarjoilee lisäksi erittäin selkeät, yksinkertaiset suuntaviivat viinin ja ruoan onnistuneeseen yhdistelemiseen.

Tilaisuudessa maistetaan 6 eri viiniä. Kesto n. 1,5h. Hinnat alkaen 700 € + alv.

Matkat puna-, valko- ja kuohuviinien maailmaan
Maukkaiden viinien ympärille rakennetun viinitastingin ohessa opitaan, kuinka erilaiset viinit valmistetaan sekä saadaan selville, mistä tulee punaviinin punainen väri ja tanniinit. Miksi valkoviini tuoksuu kermalta ja toffeelta? Mistä tulevat kuohuviinien kuplat? Vaikuttaako kasvupaikka tai tekotapa viinien luonteeseen? Maistamme huolella valittuja, hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia viinejä, joiden myötä tutustutaan erityylisiin ja aromisiin viineihin.

Tilaisuudessa maistetaan 6 eri viiniä. Kesto n. 1,5 h. Hinnat alkaen 700 € + alv.

Viinin ja ruoan yhdistäminen sekä lasin merkitys viininautintoon
Kiinnostaako enemmän makumatka viinin ja ruoan yhdistämisen saloihin tai testaamaan konkreettisesti, millainen vaikutus viinilasilla on tuoksujen ja makujen aistimiseen?

Hinnat lasitastingit alkaen 350 € + alv, viini & ruoka -tastingit alkaen 800 € + alv.


Järjestä Suomen johtavan viiniasiantuntijan, Viinilehden kanssa yhdessä ikimuistoinen viinitapahtuma, jossa ei ole yhtään kuivaa asiaa! Valitse itseäsi kiinnostava teema ja kerro meille arvioitu henkilömäärä, ajankohta ja sijaintitoive, niin saat meiltä ehdotuksen kurssin sisällöstä hintatietoineen. 

Ota yhteyttä:
Puh. 010 231 2150
viinilehti(at)viinilehti.fi

P.S. Mikäli haluat oppia yksin tai pienemmällä kokoonpanolla viineistä, katso mitä Viinikoulussa on tarjolla!