viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Löydä reseptisi

Kelluvan saaren juju on kolmen erilaisen ainesosan yhdistelmä: samettista vaniljakastiketta, kuohkeaa vaahtoa ja paahdettua karamellia. Tarjoile ranskalainen klassikko samppanjan kanssa.

829 Tulosta
Jälkiruoka

Kelluva saari

time Created with Sketch.
40 min
Jälkiruoka

Tuulihatut suklaakastikkeella

time Created with Sketch.
45 min
Alkuruoka

Haudutetut purjot ja kaprisvinegretti

time Created with Sketch.
1 h
Kasvisruoka
Pääruoka

Gulassi

time Created with Sketch.
haudutus 2-3 h valmistus 45 min
Keitto
Pääruoka

Purjo-makkararisotto

time Created with Sketch.
1 h 15 min
Liharuoka
Pääruoka

Feta-kvinoasalaatti

time Created with Sketch.
10 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Luonnonkalapasta

time Created with Sketch.
20 min
Kalaruoka
Alkuruoka

Perunarösti ja savusilakkamousse

time Created with Sketch.
30 min
Kalaruoka
Pääruoka

Juustopasta

time Created with Sketch.
40 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Lanttu-salviaraviolit

time Created with Sketch.
1 h 30 min
Kasvisruoka
Pääruoka

Punajuuri-pestopasta

time Created with Sketch.
45 min
Kasvisruoka
Pikkusyötävä

Olet katsonut

38 artikkelia 829 artikkelista

1 2 3 4 5 70

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä