viinilehti-rgb Created with Sketch.

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA

Tilaa Suomen ainoa viiniin keskittynyt aikakauslehti!

TILAA
Sivut

Vaihtuvat klubiedut

Viinikoulun kevätlukukaudella suunnataan Ranskaan

Viinikoulun syyslukukauden ohjelma on pyhitetty punaviineille. Vielä on yksi herkullinen kerta jäljellä, maanantaina 14.12.
Katso Suomen herkullisimman koulun lukujärjestys ja varaa paikkasi nyt!

Kevään aikana teemme herkullisen matkan maailman ehkä tunnetuimpaan viinimaahan teemalla “Tour de France”. Maistelemme maukkaissa viinikouluilloissa Ranskan tunnetuimmat viinialueet läpi. Klubilaisena nautit illoista tietenkin muita edullisempaan etuhintaan. Illat soveltuvat myös erinomaiseksi joululahjaksi.


Kaipaatko säilytyspaikkaa viineillesi?

The Bay Cellar on uusi viinikellari keskellä Helsinkiä, Alvar Aallon kadulla. Lukittua viinikaappitilaa löytyy tarpeen mukaan muutamasta pullosta aina sadoille pulloille.

Voit vuokrata itsellesi kaapin, johon mahtuu jopa 140 pulloa, hintaan 59 €/kk. Kun teet 12 kk:n sopimuksen 31.12.2015 mennessä, saat kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetta! Edun arvo klubilaiselle on yhteensä 177 euroa.

Katso lisätietoa www.thebay.fi tai soita 044 015 1100 / Markus Vuolle.
Mikäli haluat hyödyntää etusi, ota yhteyttä klubi-isäntään: antti.rintahuumo(at)viinilehti.fi


Klubimatka Uuteen-Seelantiin

Klubi lähtee ainutlaatuiselle viini-ruokamatkalle Uuteen-Seelantiin tammi-helmikuussa 2016. Pienen maan erityislaatuinen ilmasto ja vulkaaninen maaperä ovat luoneet maailmanlaajuisesti kilpailukykyisen viiniteollisuuden, jonka voittokulku alkoi 80-luvun puolivälissä ja jatkuu edelleen.

Matkan varrella nähdään lumihuippuisia vuoria, kuumia lähteitä, upeita valkohiekkaisia rantoja ja sademetsääkin. Matkalla on mukana suomalainen viinintekijä Outi Jakovirta, joka asuu ja työskentelee Uudessa-Seelannissa Julicherin viinitilalla.

Lisätiedot: uniquetour.fi tai ilona(at)uniquetour.fi


Unohtumaton ilta Reginassa

Maanantaina 8.2.2016 kello 17.30 kokoonnutaan herkuttelemaan Markus Aremon uuteen ravintolaan Reginaan. Aremo tiimeineen kutsuu nyt klubilaiset eksklusiiviseen iltaan. Bouquet Wıne & Dine 6 -illan hinta, viiden ruokalajin illallinen viineineen, on 85 e / hlö. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on erittäin rajoitetusti.

Varaa paikkasi: viinilehti(at)viinilehti.fi


ViiniExpo tulee taas!

ViiniExpo kokoaa jälleen viininystävät Messukeskukseen 18.–19.3. Tule maistelemaan satoja viinejä ja osallistumaan mielenkiintoisille viiniluennoille. Bouquet Clubin jäsenenä saat sisäänpääsyn yleisöpäivinä alennettuun hintaan. Etu voimassa kahdelle henkilölle.


Huhtikuussa jokilaaksot kutsuvat

Huhtikuussa jokilaaksot kutsuvat, kun Bouquet Club lähtee huhtikuussa 2016 tuoksuttelemaan ja maistelemaan herkullisia saksalaisia viinejä Rheinin ja Moselin jokilaaksoihin.

13.–17.4.2016 toteutettavalla matkalla tutustutaan viiniasiantuntija Mika Vanteen johdolla Moselin, Nahen, Pfalzin ja Rheingaun viinialueisiin. Käytä etu hyväksi. Paikkoja matkalle hyvin rajoitetusti!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot matkanjohtaja Ilona Marinilta: ilona(at)uniquetour.fi

Ohjelma löytyy osoitteesta www.uniquetour.fi/matkat/bouquetclub


Iso C

Ravintola C on Tampereen eturivin ravintola. Christina Suomisen ja Ilkka Isotalon luotsaama ravintola on tunnettu herkullisesta, sesonkeja noudattavasta ruoanvalmistuksestaan sekä ruokien ja viinien maukkaasta yhteensovittamisesta. Ravintola C tarjoaa klubilaiselle ja seuralaiselle aperitiiviksi lasilliset Bollingerin samppanjaa aterian alkajaisiksi. Tervetuloa kippistämään! Etu on voimassa toistaiseksi.

Ravintola C | Rautatienkatu 20 | Tampere | p. 010 617 9760 | www.ravintola-c.fi


Seikkailijan illallinen

Saariselältä löytyy myös eduntarjoaja, Ravintola Petronella, joka on nimetty hollantilaisen seikkailijattaren mukaan: salaperäinen Sylvia Petronella sekoitti vuonna 1949 neljän kuukauden mittaisella pohjoisen vierailullaan kullankaivajien päät. Korkeatasoinen ravintola jatkaa Sylvia Petronellan perintöä tarjoten lämmintä palvelua, elämyksiä ja muistoja – ja tietenkin herkullista ruokaa ja maukkaita viinejä. Petronella ja ravintolan emäntä Virpi Hietanen tarjoavat enintään neljän hengen seurueelle kuohuviinilasilliset illallisen yhteydessä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Petronella | Honkapolku 5 | Saariselkä | p. 016 668 930 | www.ravintolapetronella.fi

Tule mukaan ja nauti!

Tilaa tästä